Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

FOTO. Incredibil. Sătmărean căzut într-o groapă săpată de muncitorii de la canalizare

Intervenție pentru scoaterea unui bărbat (46 de ani) căzut într-o groapă, de aproximativ 1 metru adâncime, săpată pentru amenajarea/întreținerea unor conducte subterane.

Au intervenit două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de descarcerare si o ambulanță SMURD EPA. Barbatul a suferit o contuzie de umar stâng în urma căderii și a fost transportat la UPU Satu Mare.

Evenimentul s-a petrecut în această noapte pe B.dul Independenței din municipiul Satu Mare.

Sursa – ISU Satu Mare

5 comentarii

  1. Gabor Răspunde

    Ce vi se pare asa incredibil veniti pe str 1 iunie sa vedeti ceva mai incredibil,nici pe jos nu poti intra in strada.sambata am ajutat un vecin sa iasa din canal,astia care fac lucrarile nici capacele nu le pun la loc sa nu vorbim cat de semnalizate sunt.dar in satu mare asa se procedeaza se asteapta sa isi rupa picioarele oameni,pe urma se inchide zona cu banda de avertizare.rusine pentru responsabili de lucrari publice.

    • y Răspunde

      E valabil peste tot în oraș dar totuși nu compara circulația de pe strada ta cu B-dul Independenței. Dacă acolo e voie, după părerea lui Maskulik zi mersi că ai canalizare. Subliniez, după părerea lui.

  2. Gabor Răspunde

    Eu am semnalat de cateva zile problema mea dar inca astept raspunsul.amaratul care sa accidentat ar trebui sa dea primaria in judecata.din cate stiu eu tot ce se afla pe domeniul public apartine primariei.iar Musculita ala ar mai trebui sa zboare afara din primarie pe teren sa lucreze si fizic pentru bani pe care ii primeste.nu e pe post de grefier sa tot apere primaria prin conferinte si comentarii.

    • y Răspunde

      Cred că ai pretenții prea mari de la el. Asta ar presupune să fie competent cât de cât și să vrea să și lucreze. Și da, omul ar trebui să dea în judecată primăria pentru că din câte se pare s-a lovit urât. Dar fii sigur că primașul și sitimenajerul va pasa mai departe treaba câtre firma executantă.

  3. Gabor Răspunde

    Nu conteaza ca primaria isi recupereaza bani,important e ca asa poate firmele vor fi mai atente pe viitor.dar vad ca si daca multe nereguli sunt facute publice nici asa nu se mobilizeaza.astia zici ca is legati de aerul conditionat din birouri.dar vin alegerile sa ii vezi atunci……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.