Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

FOTOGALERIE. Incendiu la o casă din Satu Mare, după ce proprietarul a adormit cu țigara aprinsă

În această noapte, la ora 03:35, pompierii sătmăreni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din municipiul Satu Mare (b.dul Lucian Blaga). Apelul a fost făcut de către un cetățean aflat în zonă, care a observat flăcările și, se pare că, a alertat și proprietarii, care dormeau.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD-EPA. La sosirea forțelor profesioniste, incendiul se manifesta violent la acoperișul imobilului și la una dintre încăperi.

Intervenția a durat aproximativ o oră, fără a fi înregistrate victime. Incendiul a fost rapid localizat, astfel că nu s-a propagat la celelalte camere sau la alte imobile din vecinătate.
În urma efectuării cercetărilor, s-a stabilit ca și cauză probabilă a producerii incendiului, fumatul în timpul somnului (țigară căzută pe salteaua patului).

Proprietarului i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, acesta prezentând o plagă tăiată la nivelul brațului, însă a refuzat transportul la spital.

Sursa – ISU Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.