Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

FOTO. Panou de Cartea Recordurilor, la Satu Mare

9 iunie 2018 poate fi o zi istorică pentru județul Satu Mare. Agenția pentru Protecția Mediului și Consiliul Județean și-au propus să ducă Sătmarul în Cartea Recordurilor. Panoul uriaș, creat din capace colorate de PET, ce reprezintă o imagine dintr-o poveste populară poate duce județul Satu Mare în rândul celor ce se află în Cartea Recordurilor.

95 de grădinițe și școli din județul Satu Mare au colectat zeci de mii de capace de PET, după care, prin muncă voluntară, au realizat un panou de dimensiunea 2,500×1,250 care reprezintă o imagine dintr-o poveste populară.

Capacele au fost colectate în cadrul programului de educație ecologică intitulat ”Milioane de capace, milioane de zâmbete” ce a fost lansat anul trecut la Complexul Ecologic ”Casa Verde”.

 

9 comentarii

  1. Alex Răspunde

    E extraordinar ce s-a putut realiza. Pe acelasi principiu daca s-ar folosi bucatele de gresie, piatra (utilizand chiar deseurile care se arunca) sau ceva similar s-ar putea pava aleile si gardurile din Gradina Romei spre exemplu.

  2. Alex Răspunde

    In ideea de mai sus, capacele Pet-urilor s-ar putea reutiliza la realizarea de machete, evident dupa ce se va gasi o metoda de fixare a acestora pe niste panouri. Cu bucatelele acestea mici si cu imaginatia celor mici se pot crea lucruri inimaginabile. Poate trecem si la suprafete curbe intr-o zi, eu sunt optimist.

  3. Alex Răspunde

    @mae. N-am scos pe gura un cuvant, doar am scris.

  4. Alex Răspunde

    @Mae, @Johny Bravo. Cum nu ma pot ridica la nivelul vostru de comentatori ma las frumos pe gura voastra. Pa!

  5. Alex Răspunde

    @Johny Bravo. Bravo Johny! Vad ca ai sezizat rima. Vezi sa n-o musti prea tare. Hai ca ne mai scriem si mai tarziu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.