Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Parada mașinilor de epocă, la Satu Mare

Cea de-a cincea ediție a Paradei Automobilelor de epocă „Drum Bun” are loc astăzi, la Satu Mare. În cadrul manifestărilor prilejuite de Centenarul Unirii dar și de Jubileul Autoturismului Dacia, care împlinește 50 de ani de la înființarea Uzinei de Automobile Dacia Pitești, la Satu Mare se desfășoară cea de a cincea ediție a Paradei Automobilelor de epocă, „DRUM BUN”.

Modele rare și unicate de autoturisme, produse în România și în străinătate, defilează în centrul municipiului Satu Mare, spre deliciul iubitorilor de mașini clasice.

Evenimentul este organizat sub egida Consiliului Județean Satu Mare, în organizarea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare și a Clubului de Autoturisme Retro „Drum Bun” – România.

Clubul „Drum Bun” este asociaţia maşinilor de epocă înfiinţată de polonezi în urmă cu aproximativ 7 ani, filiala de la Satu Mare fiind înființată în toamna anului 2013, președinte George Negrea. Clubul este format din persoane pasionate de autoturisme româneşti, dar și alte mărci internaționale. Evenimentul urmărește să promoveze atracțiile  turistice sătmărene și să stimuleze pasiunea pentru automobilele vechi.

Programul evenimentului mai include și un program de promovare a turismului sătmărean. Expun autoturisme retro pasionați din Polonia, Ucraina, Ungaria, Cehia și România.

La sfârșitul evenimentului de la Satu Mare, un convoi format din 25 de automobile vor face turul României în cadrul „Caravanei ROMANI GO” eveniment organizat de Ambasada României la Varșovia și Ministerul Turismului și Cluburile „DRUM BUN” din Polonia respectiv România.

 

11 comentarii

  1. Graur Răspunde

    Alea nu-s masini de epoca ci niste rable, niste gunoaie bune de dus la fier vechi

  2. tamas Răspunde

    Niște Dacii paradite și câteva Oltcit-uri , astea-s mașini de epocă ? S

  3. Zoli Răspunde

    Astea-s mașini de epocă ???. Rușine organizatorilor !!!. Niște heciuri !

  4. Una Răspunde

    Râd și cu curu cei cu mașini de epocă de voi !!!. Rușine organizatorilor !!!.

  5. y Răspunde

    Doar au scos în centru târgul de mașini, adică piața de vechituri. Jalnic! Mai bine nu făceau nimic.

  6. Unu Răspunde

    Astea sunt de la Remat, fiare vechi, ce mașini de epocă !!!

  7. C4s Răspunde

    Masini din alta epoca

  8. Cetățeanul relaxat Răspunde

    Bună ziua!
    Acele mașini au zeci de ani de la data fabricației și funcționează ,,ceas” datorita unor oameni pasionați; pentru cârcotașii de serviciu am o întrebare..voi cu ce sunteți mai buni? In ce excelați? Lasa-ti oamenii in pace și intorce-ti-va la peturile cu bere ieftina că poate acolo sunteți ,,campioni”!

  9. Johny Cash Răspunde

    Na, a apărut și mândrul proprietar almașinii cu inscripția MILIȚIA.

  10. elis Răspunde

    Duceti-le linistiti inapoi la Temat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.