Ultima actualizare: azi, 17:23

Locale

FOTO. Parcare publică ,,rezervată” pentru nuntași! Cu scaunele la înaintare

Parcare publică rezervată pentru nuntași! Pentru a se asigura că nuntașii vor avea unde să parcheze, reprezentanții unei săli de nunți din municipiul Carei au scos scaunele la înaintare și au ocupat o întreagă parcare, și nu una oarecare, ci una publică!

Cu toate că este vorba de o nuntă și, teoretic, oamenii ar trebui să empatizeze cu astfel de momente, nimeni nu poate ocupa o parcare publică după bunul plac.

Sursa foto – Facebook/Drivers SM

 

 

11 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Ba da poate.
    Orice se poate la noi.

  2. Carmen Răspunde

    Vezi pizzeria Al Capone pe str Iuliu Maniu.Tupeistul a mai afisat si o inscriptie cu textul ca parcarea,bineinteles pe domeniul public,fosta zona verde transformat de patron in parcare,este rezervata EXCLUSIV clientilor sai.Daca ai tupeul si curajul sa-ti lasi masina pe parcarea lui,in cel mai bun caz te trezesti cu o foaie lipita pe parbriz ca ai ocupat ABUZIV parcarea sa,mostenita de la tac-su.Daca esti mai ghinionist,iti sparge roata.

    • Unu' Răspunde

      Nesimțitul de la Al Capone, mai întâi să mpnteze niște dispozitive care să limiteze accesul auto astfel încât să nu poată ocupa tot trotuarul, și-apoi să vorbească! Uneori abia te strecori pe lângă mașinile parcate până lângă zid, accesul cărucioarelor fiind total imposibil!
      Dar aceeași problemă o găsim în multe alte locuri, de exemplu și la pizzeria La Cassa by Gemelli!
      Din păcate, gardienii publici (din păcate ei ar trebui să ia măsuri!) se fac că nu văd! Probabil mai halesc și ei ceva rămășițe de pizza ca să nu vadă ce trebuie!

  3. Frank Rizzo Răspunde

    Bă fraților voi nu pricepeți ca Tămaș Huszti a Ungariei e băiat de băiat și poate face ce dorește unde dorește și cum i se scoală… dacă așa ceva mai e posibil după multitudinea de droguri și steroizi ingurgitată de dănsul sa fie și el un mic cocalar ungurel ca restul de nesimțiți ai acestui oraș mirific și plin de surprize.
    Voi dacă tot ați vrea sa Rezolvați problemele cu alde Tămaș aiesta mai bine ați pune mâna de la mâna și ați cumpara proprietățile băietului cu merțan alb ca oricum mai tot ce are e de vânzare, semn că-i merge minunat marelui cocalar bozgorel cu aere de hortyszt. Păcat însă ca nu e singurul ce face astfel de minunății.
    Pizza la dansul e precum parcarea: înclinată, obosita și făcută după cum îl taie capul.
    Sziasztok.
    ?

    • Carmen Răspunde

      Deci acesta este motivul pt care se poate vedea autoutilitara de serviciu (Skoda superb) al primarului in fata pizzeriei,in parcarea “rezervata clientilor” sai.

  4. Norick Răspunde

    Acest huszti tamás prin anii 1990 vindea ca si angajat in bufetul de la Kölcsey.
    2 bani nu a avut in buzunar.
    A fost si va fi fix un nimeni in drum.

  5. nick Răspunde

    deci de aia am am am gasit un cui in roata E lasa ca mai parchez acolo si il filmez sa am dovada

  6. HBC Răspunde

    IARAS VA STRANGE OPINCA ????????????????????

  7. koko Răspunde

    si asa fiecare parcheaza unde vrea si unde poate.aia cu nunta nu fac parte din cei care platesc taxe si impozite !VA E ciuda ca fac nunta probabill……de ce oare nu se scandalizeaza nimeni cand cate un bolid de lux al carui proprietar teoretic nu sta pe minim pe economoe si ar putea cumpara tichet de parcare civilizat ,,,parcheaza unde si cand si cum apuca fie si pe trotuar!!

  8. koko Răspunde

    parcare pe domeniul poblic………..dar ce ziceti de terasa pe domeniul publiC

  9. aurel tamas Răspunde

    Dar cei de la vila Boudi si hotel Dana au ocupat legal domeniul public ca au infipt in asfalt tot felul de dispozitive in plin centrul municipiului . Recent a mai fost o tentativa de ocupare a stazii Horea cu o singura chestie din asta . Intrebare , pe locurile astea de parcare situate in zona A+ se taxeaza cu celebra taxa de 1.05 euro / ora ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.