Ultima actualizare: ieri, 19:55
Locale

Zeci de concerte pe străzile Sătmarului. Street Music Festival revine în forță

O nouă ediție a Street Music Festival stă să umple străzile municipiului Satu Mare cu multă culoare, muzică de calitate, bunătăți culinare și distracție cât cuprinde. Noua ediție va avea loc la mijlocul lunii iulie și promite să ducă acest concept la cel mai înalt nivel.

,,Între 13-15 iulie umplem din nou străzile Sătmarului cu viață și culori! Urmând succesul din anii precedenți vom găzdui mai mulți artiști, muzicieni de pe plan internațional: în cele 5 locații, artiști venind din 7 țări vor oferi peste 70 de concerte și showuri pentru publicul sătmărean și vizitatori din alte orașe! Pe lângă muzică și artă stradală, aducem bunătăți culinare de street food în pasajul Coposu! 

Pregătiți-vă pentru cel mai incitant și colorat festival de pe străzile sătmărene, vă rugăm să invitați și prietenii la event! Nu uitați, împreună dăm viață orașului! Muzicieni de stradă, formații și artiști de stradă, până în 24 iunie vă puteți înregistra în concursul muzicienilor, fondul de premiere este de 4.000 de euro”, este anunțul organizatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.