Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Radarul neinscipţionat al Poliţiei Satu Mare, distrus în accidentul din Moftin

Radarul neinscripţionat al Poliţiei Satu Mare a fost distrus în urma unui accident petrecut în această după amiază în Moftin.

Autoturismul, Skoda Octavia, având numărul SM 08 JUV a fost distrus în partea din faţă, după ce s-a oprit într-o poartă.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, în maşina de serviciu se aflau doi agenţi care aveau radarul pornit, iar la un moment dat în faţă le-a ieşit, de pe o stradă lăturalnică, un alt autoturism, şi nu au mai putut evita impactul.

În urma accidentului, un poliţist de 42 de ani a fost rănit. În cealaltă maşină erau trei adulţi şi un copil, toţi fiind transportaţi la spital pentru investigaţii.

Vom reveni cu detalii.

 

25 comentarii

  1. UnSatmarean Răspunde

    Dumnezeu nu bate cu bota! ?

  2. Raluca Răspunde

    Oare skoda cu ce viteza circula în localitate? După cum arata mașina cred ca avea ceva mai mult de 50 km/h

  3. Ion Răspunde

    Dumnezo nu culca-te!

  4. Don Cristi Răspunde

    F.bine. fiindca stăteau la japca la treceri de pietoni cu om angajat sa treaca in fata mașinilor. Tot asa înainte!

  5. iorgu Răspunde

    BLESTEMEEEEEELEEE !! LUAVAR DRECU CA NU MAI SA STATI LA PANDA STITI !!! SA PRINDETI UN HOT SAU CRIMINAL NU SUNTETI IN STARE !!!! DE S-AR DISTRUGE TOATE RADARELE NAIBII !!!

  6. cetatean Răspunde

    Ce dracu cauta in misiune masina neanscriptionata cu radar ?Mai stati si voi preventiv pe drumuri mai dati si avertismente nu japca non stop bani bani si iar bani dal dracului de plan de amenzi voi uitati ca sunteti in slujba cetatenului iar cetateanu contribabil e cel ce va intretine nu va e dusman nu vedeti ca prin modul in care va comportati ati ajuns sa fiti nesuferiti !!!Toata ziua umblati sa va jucati tupu ca niste cocalari ,acest comportament e influentat maxim de sefi vostri care cu mentalitate comunista nu stiu sa va conduca sa va formeze profesional invatandu-va doar vanatoare si sa-i umiliti pe cei din trafic

  7. Soferul turbat Răspunde

    Terminati cu prostiile…..este un accident nefericit….sper din tot sufletul sa fie bine cu totii….sanatate multa la toti.

  8. Asta Răspunde

    Karma! ? Frumos si la mai multe nu mai stati la furat zdrentelor!

  9. giovanni Răspunde

    Dacă ați unul dintre voi sau dintre dragii ați mai comenta asa urat ,sa va fie rusine respectați regulile de circulație și nimeni nu va poate face nimic.

    • iosif Răspunde

      daca poti sa mergi pana in TM din SM si sa respecti toate limitarile de viteza ar fi un chin drumul , lipsa autostrazi ok mergem 50-100 km prin localitati respectand viteza dar dupa ar prinde bine o autostrata sa avansezi , e ca si cu carutele trase de animale sa nu fie pe DN-uri dar dale posibilitatea sa mearga pe altundeva ca si el ar ajunge din punctul A in punctul B dar nu are pe unde asa ca da respecta viteza dar nu rezisti pe distante lungi toata lumea stie acest lucru

    • cetatean Răspunde

      Ce dracu vrei sa zici cu ,,daca ati unu dintre voi sau dintre dragii” :))) dute bate-ti coasa !

      • giovanni Răspunde

        Nu am coasă ,vroiam sa spun ca dacă ar fii fost unul dintre dragii voștri nu mai comentai aiurea dar se vede ca ai timp de comentat aiurea înseamnă că ai fost harnic si coasa ai batuto deja.Atata răutate in voi de ar da dumnezeu sa vo întoarcă vouă la ăștia cu suflet hain.

  10. gjovanni Răspunde

    Dar cand va omoară pe unul din cei dragi cum ar fii copii vostri pe trecerea de pietoni atunci stiti sa spuneti unde este politia si că nu își face treaba.Ea gândiți mai bine și respectați regulile si nu mai comentați aiurea fără să gândiți la vitezomani si alcoolisti nu pe 3 luni as pune legea sa se ea permisul cel puțin un an ca prea smecheri va credeti astia cu Bolide dar din pacate nu muriti voi ci ii omorati pe cei nevinovati.Atunci nu spuneti ca dumnezeu nu doarme sau nu bate cu nota.

    • Tom Răspunde

      Gjovanni are perfecta dreptate. Ceilalti carcotasi chiar ar trebui sa gandeasca un pic in loc sa se bucure de necazul altuia, urat… Respectati trecerile de pietoni! Pe langa faptul ca multi nu opresc, nu incetinesc, mai si comenteaza sau aduc comentarii de o inteligenta inalta la adresa pietonilor. Iar despre viteza, cand ati luat permisul, ati luat la cunostinta limitele si reglulie, nu inteleg de ce va mirati cand sunteti amendati.
      P.S. si eu sunt conducator auto si reusesc si eu anual sa colectez 1-2 amenzi pt. viteza

  11. Garuboz Răspunde

    La cum circula uniii(destui de multi) in frumoasa noastra urbe politia este foarte indulgenta.De ce va ratoiti mai ciocoflenderilor,respectati regulile de circulatie si nimeni nu are treaba cu voi?

  12. Jan Răspunde

    Poate cineva sa spuna daca acest radar este perceput de catre detectoarele de radar sau nu ?

    • coco Răspunde

      Este vazut, dar cand te avertizeaza, deja este prea tarziu, aparatul a inregistrat vitezai!

  13. Garrcea Răspunde

    Imi pare rau de copilas, nu si de caralii, da nenorocitii de la rutiera, nu toti, da multi in orice caz, ar merita un autotren australian asa pupic bot in bot atunci cand stau la japca si panda in masini neinscriptionate si la limite de 30 in afara localitatii, ba mai stau si pe waze si statie pe 22 si chiar te indeamna sa o calci, gen liber colegu da_i talpa ca e liber, si gunoaiele stau dupa curba si so pe soferi, no Doamne da_le ce merita…….

  14. Nicu Răspunde

    Tare curios sunt cu cat a circulat masina de militie, dar nu ei sunt devina ci alti de fiecare data sau poate cel de sus e devina ca ia adus pe pamant

  15. Dorin Răspunde

    Daca in locul maşinii de politie era masina mea, nu-mi plăcea. Localnicii ies de pe drumurile adiacente fara sa se asigure. Martorii spun ca opel-ul a intrat cu vireza si pe contrasens in masina politiei .

  16. Cos Răspunde

    Speram sa urmeze și celelalte mașini neinscriptionate ! ??

  17. cârcotaş Răspunde

    Citind comentariile de mai sus înţeleg de ce este tolerat atacul la justiţie al PSD-ului.Românii nu iubesc legea şi ordinea.În logica lor PSD-istă găsesc argumente pentru a ocoli legea.În curând nu va mai trebui s-o ocolească că oricum nu riscă mult.

  18. Max Răspunde

    Aceasta echipaju imi a oprit intr o curba, si am contestat faptul ca ieste foarte periculos, dar iei sun Politisti, si poate sa faca ce vrea!!!
    Dumnezeu nu dorme!!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.