Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Sătmărean implicat într-un accident cu doi decedaţi

Două persoane au decedat și alte trei au fost rănite într-un accident petrecut azi noapte în localitatea Românaşi din judeţul Sălaj.

Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat la ora 23,08 să intervină la un grav accident rutier petrecut pe DN 1 F, la o intersecţie din localitatea Românaşi.
În urma evenimentului au rezultat 5 victime, trei bărbaţi au fost descarceraţi de către pompierii militari (şoferul de 19 ani, şi doi tineri de 19, respectiv 24 de ani), iar două victime (o femeie de 19 ani şi un copil de 1 an) au fost găsite în stopcardiorespirator.

În pofida manevrelor de resuscitare iniţiate de către echipajele de ambulanţă, cele două persoane nu au răspuns şi au fost declarate decedate.

Din cercetările poliţiştilor rezultă că maşina în care se aflau victimele nu a acordat prioritate unei autoutilitare condusă de un bărbat din Satu Mare.

Un comentariu

  1. Badea Gheorghe Răspunde

    Din capul locului, se vede clar că vinovat este tânărul de 19 ani care nu a oprit la STOP!
    Dar să analizăm puțin situația: Circulație în localitate, la apropierea unei treceri de pietoni, teoretic, ai obligația de a reduce viteza! Oare cu ce viteză se deplasa autoutilitara, de a cauzat așa un impact puternic? SIGUR nu sub 50 Km/h!
    Este clar că tânărul de 19 ani nu a respectat semnul STOP, dar și autoutilitara avea viteză nepermis de mare!
    Sper că șoferul autoutilitarei va fi mai atent la viteză acum după ce, parțial, se face vinovat de moartea a două persoane!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.