Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO. Sediul PSD Satu Mare atacat! Sticle incendiate puse la intrare!

Sediul PSD Satu Mare a fost la un pas să fie incendiat, chiar astăzi. Două sticle au explodat chiar la intrare.

Redăm comunicatul PSD:

Două sticle au fost incendiate duminică şi puse chiar la uşa de intrare în sediul PSD Satu Mare, acestea explodând imediat. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar în sediul PSD nu se afla nimeni în acel moment.

Un trecător a observat sticlele incendiate și a sunat să ne informeze despre situație.

PSD Satu Mare va depune plângere la Poliție. Autorii vor putea fi identificați cu uşurință de polițiști, întrucât în zonă sunt instalate mai multe camere de supraveghere.

Considerăm că critica, protestul, libertatea de exprimare sunt sănătoase şi garantate de Constituție, dar Violențele şi actele extremiste NU!

47 comentarii

  1. Cetateanul turmentat Răspunde

    Rezistentii au impresia ca sunt detinatorii adevarului suprem si vor sa ne impuna tuturor adevarul lor fie si cu forta. Tot asa erau si nazistii si comunistii.
    Am vazut ce a facut dreapta sub Basescu si unii dintre noi nu mai vrem aceeasi dreapta la putere.

    • cârcotaş Răspunde

      Turmentatule,ţi-am mai zis să nu comentezi beat.Mi-ai rămas dator cu un răspuns la un comentariu de acum câteva zile:cu câte voturi,conform legii putea fi demis Băsescu în 2012?Te mai întreb:Ce adevăr se încearcă a se împune?Adevărul vizibil de orice om treaz că se aduc modificări legilor justiţiei în favoarea infractorilor,din care face parte şi Dragnea?Tot zici de Băsescu…Care Băsescu? Ăla ce a ,,îngăduit” ca frate-său să meargă la Puşcărie? Eşti spălat pe creier!

      • Cetățeanul turmentat Răspunde

        De fratele lui Băsescu s-au ocupat procurorii numai spre finalul mandatului marinarului. Oare de ce?

        • Cetățeanul turmentat Răspunde

          În altă ordine de idei, Cetățeanul turmentat era un personaj dintr-o piesă a lui Caragiale, piesă numită “O scrisoare pierdută”.

          • cârcotaş

            Ştiu cine a fost ,,cetăţeanul turmentat” şi nu credeam că eşti beat la propriu,a fost artificiu de adresare.La întrebare tot nu mi-ai răspuns.

    • Ion Răspunde

      Sa vezi ce-si iau piromanii aia care au facut magaria asta! Amenda si poate si bulau. Teroristi, ai?

  2. Rates Go for Răspunde

    PSD: Ave ti voie sa umblati la legile justifies .ca sa scapati de puscarie ? Ati pus-o !

  3. cizmaru Răspunde

    dupa ce veti da OUG pe justitie va fi in tara ca in 56 in ungaria iti nega toti ca sinteti membru unui partid ce este azi la putere

  4. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Legile justiției pot fi modificate numai de băsiști, după mintea voastră, de parcă pe Udrea a avut curajul să o tragă cineva la răspundere sub regimul Băsescu.
    În altă ordine de idei, într-o societate democratică legile le face parlamentul (format prin alegeri libere, la care rezistenții nu au prea fost), iar nu strada face legile:
    “ARTICOLUL 61
    (1) Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului român şi unica autoritate legiuitoare a ţării.”
    (Constituția României)
    Sursa: http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?den=act2_1&par1=3#t3c1s1

    • Cetățeanul turmentat Răspunde

      Lui Rates Go for!

    • cârcotaş Răspunde

      Cetăţene ai dreptate!Dar nu te apuci să dai OG-uri punând prag valoric la hoţie şi să obstrucţionezi justiţia eliminând tot felul de probe acceptabile de orice minte întreagă doar ca să folosească unora care au probleme cu justiţia.Ne întoarcem în lumea a 3-a.

      • x-ulescu Răspunde

        Ia vedeti cum au fost ,, date ” actualele legi ale justiriei !? , votate de parlament sau asumate de guvernul mafiot basescu-boc . atunci a fost binee ?

  5. nicolaescu Răspunde

    Astia cu legile justiei zici ca is discipolii lui Vadim. Mafia, catuse, penalii, coruptia, fix ce zbiera Vadim zi lumina. USR ii sunt demni urmasi. Astia acuma trec si la fapte, dau direct cu molotovu. Drogati, spalati pe creier, dumnezeu stie.

    • Tineriada Răspunde

      Discipolii lui Vadim sunt cei cu Statul paralel, Soros, reptilieni, extraterestrii, Zana Maseluta si orice alt adversar imaginar!

  6. Ana Poda Răspunde

    Miroase a fascism in toata regula !! Fortele de ordine sa intervina,si orice forma de manifestare fara autorizatie sa fie oprita chiar daca trebuie sa foloseasca bastoane,spray,sau tunuri de apa !!Sa fie pusi cu botul pe labe ”golanii” lu’ peste prajit !! Suntem satui de haosul tolerat de cei care ar trebui sa-si faca treaba pentru care sunt platiti !!Stop huliganismului anarhic !!Nu avem nevoie,si nu cere nimeni,unui grup de cateva zeci de persoane sa ne reprezinte sau sa pretinda a fi reprezentantii nostri !! Oamenii legii sa-si faca treaba !!

    • cizmaru Răspunde

      Asa a spus si Ceausescu intrunire mai mult de 3 omeni interzis voi ziniti cu tuniri de apa sprei incercati ca va semnati condamnarea

      • gelu Răspunde

        Gresesti baiete! Alea sunt stare de urgenta si starea de asediu si sunt prevazute de lege. ce se intampla acum e tulburarea ordinii publice, ultraj si violenta. Si dreptul la adunari publice e prevazut clar de lege si ar trebui sa se respecte legea.
        Pe de alta parte, in timpul comunismului, daca ieseau in strada o suta de oameni si faceau ce fac astia, ceausescu scotea armata si dadea ordin sa se traga. Da tu n-ai de unde sa stii ca ai mintea paralizata de mic… Si iti curg mucii…

        • cârcotaş Răspunde

          După vremurile alea tânjeşti cand puterea făcea violenţa.Eu văd doar proteste paşnice din disperarea oamenilor că democraţia este pervertită în abuz.Cel ce a pus foc să fie tras la răspundere!Dar şi naziştii au înscenat incendierea Reichstagului ca să-şi justifice instaurarea regimului represiv.Parlamentul nu a fost votat să îndulcească legislaţia penală,nimeni nu a venit cu un astfel de program iar în faţa acestui exces de putere(pentru că pot) a ieşit lumea în stradă.

          • gelu

            Nu e treaba ta dupa ce tanjesc eu dar iti spun totusi: tanjesc sa nu fiu deranjat de imbecili care fac niste comentarii, cum altfel decat imbecile.
            Deci astea cu sticle incendiare sunt proteste pasnice, da? Sau o fi venit Hitler sa dea cu molotoave, nu? Vezi ca ti-a inscenat cineva ca ai minte in cap…

          • cârcotaş

            Gelule cât venin trebuie să ai în suflet să nu reuşeşti să te axezi pe comentariu şi să ataci persoana.Şi eu condamn violenţa de orice fel dar eu văd că s-a dat foc betonului nu uşii ceea ce mă duce cu gândul la înscenare sau act provocator.Sau chiar dacă nu este aşa nu putem arunca o vină în spatele cuiva fără nici o dovadă.Eu am văzut ce a rămas după mitingul PSD de la Bucureşti.,,Rezistenţii” n-au lăsat atâta mizerie.Pace ţie!

      • Ana Poda Răspunde

        Lasa tu chestia cu ceausescu,nu va erijati in aparatorii nostrii,nu v-a cerut absolut nimeni asta !Comunismul s-a dus dracului acum 30 de ani,iar de atunci pana acum nicio guvernare sau sef de stat n-a excelat,si nu e numai dragnea de vina,sunt toti,absolut toti de vina !!Basescu si guvernarea boc ce au facut bun?Nimic !!Au furat de s-au spetit !!Plus ca au schimbat legile justitiei asa cum le-a convenit!!Atunci unde dracu ati fost ? Abia acum va mananca-n cur ??Ori atunci probabil nu avea soros maruntis ,sa va arunce ca la cersetori??!!Jandarmeria si politia sa-si faca treaba,au pulane,au spray-ri,au tot ce le trebuie sa trimita acasa indivizii care se erijeaza in ”golani” !!

    • Tineriada Răspunde

      STATUL PARALEL

      SOROS

      ILLUMINATI

      EXTRATERESTRII

      REPTILIENII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Corect Răspunde

      Tu panarama iar te bagi in seama,cărui psdist îi faci o felație,de îi aperi atât. Sau ești una cu dosar penal.

      • Ana Poda Răspunde

        Exact asta va caracterizeaza: vocabular infect si comportament infect ! Asta clar va defineste si originile:familii de doi bani din barbati betivi si femei curve, iar combinatia dintre acestia e produsul acestora…

    • Corect Răspunde

      Voi mirosiți a dictatura. Cică îmi cer scuze penalilor. Dar victimelor nu le cere scuze, și tu când îi fi violată să îi ceri scuze violatorului că nu ai stat de două ori și de bună voie

      • right Răspunde

        Unde scrie asta in lege, boule?

        • Corect Răspunde

          Citește modificările la codul penal. Atât vă doresc pesedistilor să fiți furați, tâlhăriți, violați de infractorii cărora le plângeți de milă. Așa să vă de-a Dumnezeu,mai ales la Ana poda

    • Atentie mare! Răspunde

      Citiți cu atenție comentariul lui Ana Poda,un postac PSD 100%!Chiar asta vrea Vătaful sa facă sa arunce țara in anarhie ! Sa arunce eșecul politic si mai ales cel economic ( nu facem autostrăzi ca o sa crească salariile) in cârca protestatarilor!Ce s-a întâmplat la sediul PSD este o diversiune clară ( PSD a organizat atâtea de la mineriada încoace,e expert).La Jandarmerie nu se dau nici concedii fără plata nici învoiri,nici nimic pentru săptămâna viitoare,e alerta maxima,Curca de Dăncila si-a anulat turneul extern (parca in Oman) ,Stanescu vicele PSD a transmis baronilor sa “ stea cu arma la picior pregătiți pana fluiera președintele adunarea la București”…PSD este pregătit sa înece in sânge orice #rezist,iar apoi prin acte de diversiune ca si acesta de la SM sa arunce tot in cârca “rezistentilor” atrocitățile comise.Atentie marea ,oameni buni,un dement imbecil si semianalfabet ( repetent) care probabil gâdilat de limbile muistilor si muistelor din jurul sau,se crede un fel de Fidel Castro si vrea sa arunce țara in haos doar,doar va scapa de pușcărie! Atenție mare !Daca vor sânge sa fie doar sângele lor de politicieni cocliti ,nu sângele cetățenilor indiferent de opțiunea politica.

      • Caldura mare! Răspunde

        Spui ca “Ce s-a întâmplat la sediul PSD este o diversiune clară” De unde stii tu, neicusorule? Daca apar in filmari doi rezistenti “celebri” in Satmar in care s-a umflat ovasul, atunci ce o sa spui?

        • Atentie mare! Răspunde

          Da,da! Doi rezist sunt ! 100%!
          PS. Si de ce zici ca erau doi? Ai ceva date confidențiale? Sau erai tu si colegu…

      • Ana Poda Răspunde

        Daca tu chiar asta crezi,ca ”vataful” vrea sa arunce tara in anarhie dand foc (sic!!)propriilor sedii de partid,fii tu atat de destept si pazeste-le,ca un bun patriot ce esti !!Iar vocabularul de mahala te da de gol cat de sec este capul ala pe care il porti pe umeri !!Si chiar repet:institutiile statului care sunt platite ca sa mentina ordinea ,sa-si faca treaba !!Nu e tara asta sat fara caini !!

        • Atentie mare! Răspunde

          Tu du-te la buda ,ca cina e servita! Asta mai lipsește sa socializez cu tomberoanele!

  7. ... Răspunde

    Merge prea departe prostia asta si o sa se ajunga la violenta! Va dati seama unde se poate ajunge? Cei care au facut fapta asta vor ajunge sa plateasca. A meritat, baieti? Sper sa se termine doar cu atat si sa ne vina mintea la cap, tuturor.

    • Corect Răspunde

      Oricum părerile sunt prea radicale și se va ajunge la război civil, măcar vedem cine câștigă, PSD adică hoții sau noi restul care apărăm justiția și dreptatea. Să dăm o bătălie să vedem care măcar care pe care,noi mânați de conștiință sau ei de bani și interese. Păcat că nu putem diviza țara între hoți și cinstiți. Ardealul ar avea o șansă dc ar cere autonomie,iar bolșevicii să meargă la frații lor olteni

  8. right Răspunde

    Noroc ca ai aparut tu sa aperi justitia si dreptatea bai papagalule! Si ai dreptate: nu puteti diviza tara asta pentru ca tara asta nu sta in cativa papagali ca tine.
    PAPAGALULE!

    • Corect Răspunde

      Foarte bine atunci să adopte psdragnea legea junglei și să știm una și bună cine îi mai tare supraviețuiește,la ce mai avem nevoie de justiție

  9. Bogdan Răspunde

    Sincer si mie mia trecut prin cap faza cu sticlele.dar totusi vrem democratie,nu poti sa astepti ca cineva sa se supuna si sa respecte legile din romania pe moment ce si tu o incalci.miscarea asta a fost exagerata daca trecea cineva prin zona putea sa se raneasca.prost!!!!!!!

  10. Foc si apa Răspunde

    Trezitiva fratilor ca o sa muriti cu papusa Dragnea de gat acolo in Romania

  11. Tineriada Răspunde

    Cu alte cuvinte… daca ar intra in vigoare legile PSD-ilor, s-ar aplica legea favorabila, iar “faptasii” nu ar fi prinsi, fiindca nu s-ar tine cont de probele camerelor video. 🙂

    • Satmarean Răspunde

      Citeste mai intai modificarile…..ca vb prostii. A mancat unul rahat si ….toti # dupa el repatati ,ca atat va duce mintea.

  12. Bogu Răspunde

    Sunt votantii PSD suparati ca au fost mintiti. Cursul euro si preturile ajung in draci…..

  13. error Răspunde

    de ce induceti lumea in eroare? sigur erau doar niste lumanari care au luat razna :))))

  14. Satmareanul Răspunde

    # sau nu, USR sau nu, nu ma reprezinta pe mine sau pe altu, sa lase violenta si sa puna mana sa citeasca legi, OUG, OG, HG si sa inteleaga ca ei sunt cei manipulati, spalati pe creier si cu violenta nu sunt deacord pe care cei de la # si USR o duc pana in panzele albe, da cunosc si # si USR care sunt detreaba cu care se poate discuta , dar mare atentie sunt cei de la PNL-PDL care stiu sa se implice alaturi de voi si care manevreaza destule persoane pentru a “veni” in ajutorul vostru, vreau sa vad protecte in care nu sunt implicati PNL-PDL, Taranisti, basisti.

    • cârcotaş Răspunde

      Du-te mă!cunoşti şi tipi de treabă în USR şi#?Adică crezi tu că se ridică vreunul din ăştia la conştiinţa civică a PSD-stului care a manifestat la Bucureşti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.