Ultima actualizare: azi, 21:45

Locale

FOTO/VIDEO. Daiana Feher a scris pe blog despre prima ei experiență la Pearl Beauty Center

La ora actuală, aproape toți sătmărenii au auzit de salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center, fiind unul dintre cele mai Hi-Tech saloane din România. În doar două luni de la deschidere salonul a avut peste 300 de clienți unici și numărul acestora continuă să crească.
Salonul a atras și privirile celor mai frumoase doamne și domnișoare din Satu Mare, multe dintre ele devenind deja cliente fidele după primele tratamente.
Recent, după ce a revenit în țară, Daiana Feherși-a luat inima în dinți și a încercat noul aparat de epilare definitivă cu laser eLase, produs de Syneron Candela, unul dintre liderii mondiali în aparatură de estetică medicală. Acest aparat dispune de modul MOTIF – fără durere. Iată ce a scris Daiana pe blogul personal:
“Am mers cu o oarecare emoție, și frică de durere, deoarece în urmă cu mai bine de 5 ani, am facut cateva sedințe cu un aparat IPL, iar experiența nu a fost una foarte confortabilă, având nevoie de gheață sau de creme anestezice pentru a nu simți durere, însă de această dată am rămas plăcut surprinsă de rapiditatea și de eficiența aparatului eLase ELOStm, dar mai ales de LIPSA TOTALA DE DURERE.”
Daiana este urmărită pe Facebook de aproape 20.000 de persoane, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Mai jos puteți vedea și câteva minute cu LIVE-ul făcut pe Facebook despre cum a decurs prima ședință de epilare definitivă cu unul dintre cele mai bune aparate laser din lume.

Deși este vară, se poate face epilare definitivă, s-a explicat în acest articol cât de importantă este vara aparatura de calitate și respectarea unor reguli. Așa cum spune și Daiana în Live, incovenientul principal este că nu aveți voie la solar sau să stați expuși la soare timp de 2-3 săptămâni. Pielea devine fotosensibilă și trebuie să își revină, din acest motiv există un risc ridicat să apară pete de pigmentare sau să vă ardă solarul și soarele.
Vă recomandăm să urmăriți pagina de Facebook https://www.facebook.com/daiana.feher pentru că a promis să revină cu detalii despre următoarea ședință și rezultatele primei ședințe.
La Pearl Beauty Center Satu Mare, Str. Andrei Mureșanu Nr. 23, puteți lua gratuit revista noastră cu toate serviciile și prețurile disponibile alături de explicații detaliate privind aparatele și tehnologia folosită. Vă așteptăm cu drag.

18 comentarii

  1. Tineriada Răspunde

    Ma cam doare-n poooola sincer, mai bine scrieti despre chestii serioase, precum cei 1200 de pesedei care vor fi trimisi cu japca la Bukale.

  2. Riki Răspunde

    De cand am asteptat “stirea” asta, acum pot sa dorm linistit!

  3. Cristian Răspunde

    Olee!!!stirea secolului. O blonda care o cunoastem de la cutremur a facut fapta vietii???cata prostie exista in presa romaneasca

  4. y Răspunde

    No, acum gata! Musai să dau jos mustața, definitiv. Numai să mă vopsesc înainte blond, că ochelari de soare am. La airbaguri cum are domnișoara oricum n-am șanse. Nu știu, chiar nu știu de ce poartă mademoiselle Daiana ochelari de soare în încăpere.
    Puneți măi voi cei de la portalsm un P mare acolo. Știți voi, că e publicitate. Ca să știe tot omul să nu citească articolul. Sau eu am înțeles greșit?

    • Unu' Răspunde

      Cu airbagurile nu se știe niciodată, trebuie întrebată ea de unde le-a cumpărat, că sigur n-a dotat-o mama natură în halul ăla!
      În schimb boroxul ăla din buze, parcă ar fi o erupție de hemoroizi în stadiu grav! Scârbos! Io n-aș pupa-o!

  5. Bizonu' Răspunde

    Prima experienca cu armasarul futangist mioritic cand ne va fi prezentata?

  6. Nino-nino Răspunde

    Sa mor io’ daca sunteti normali!!! Asta e subiect de presa??? Pe cine pooola din judetul asta intereseaza ca o ametita, s-a dus sa-si defriseze flocii de pe ea! Sunteti de tot kkt-ul!

    • Unu' Răspunde

      Din păcate mai multe saituri au preluat această “știre” existențială!

  7. amin Răspunde

    portar sm mereu cel mai bun numai ca daca doamne feri se duce facebook dracului ati belit-o nu mai aveti ce sa scrieti pina si satmareanul prefectului filip care copiaza tot tot tot va luat-o inainte

  8. Florin Răspunde

    Da tare știre. Da cine e ș fufa asta de Feher Daiana???

  9. Rodica Răspunde

    Foarte tare stirea asta ! Pe bune , cred ca n-ati auzit de termenul deontologie profesionala ! Pe cine credeti ca intereseaza ca s-au adunat acolo niste siliconate , botoxate si tatuate la sprancene ? Cate salarii minime pe economie trebuie sa lasi acolo ? Ce personaje frecventeaza aceste saloane ? Sunteti de toata jena !

  10. Florin Răspunde

    Marile ,,vipuri,, ale acestui municipiu !. De toată jena !!!

  11. Johny Bravo Răspunde

    Nu a-ți menționat că știrea provine de la Parașuta TV. Da duduia de ce n-a transmis laive pe feisbuk cum își deparazitează tufa?

  12. sorinel pustiu Răspunde

    Foarte interesant..te si vad peste cativa ani cu o piele de gaina…sau un cancer de piele..Nu mai stiti ce sa faceti sa aratati chipurile..bine..Cand ai citit o carte ultima data?Sau e prea mult..

    • y Răspunde

      Nu te supăra dar intră pe feisbukul ei. Crede-mă 10 secunde ajunge să te edifici. Nu poți să ai pretenții de la ea, doar atâta poate.

    • Marius Răspunde

      Sorinel, nu te supăra, dar tu câte cărți ai citit dacă faci asemenea afirmații? Pomenești de cancer când terapia cu lumină și laser tratează multe boli de piele și nu există nici un studiu care să demonstreze cele afirmate …

      Y, e laser, trebuie să porți ochelari speciali de protecție, nu sunt ochelari de soare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.