Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

FOTO/VIDEO. Doi bărbați reținuți în urma scandalului cu bâte și cuțite. Patru răniți și cinci mașini avariate

Doi romi au fost reținuți în urma scandalului ce a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, joi, 28 iunie, pe strada Iuliu Maniu din municipiul Satu Mare. Mai multe persoane au necesitat îngrijiri medicale în urma unei altercații între două clanuri de romi.

Ce spune Poliția:

La data de 28 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost solicitați prin apelul de urgență 112, pentru aplanarea unui conflict care a avut loc, în municipiul Satu Mare, între mai mulți bărbați.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în conflict au fost implicați 9 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 57 de ani, toți din Satu Mare, care pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, s-au șicanat în trafic, în două locații diferite din municipiu, iar ulterior, au recurs la agresiuni fizice, folosindu-se de obiecte contondente și spray-uri lacrimogene.

În urma conflictului a rezultat avarierea ușoară a cinci autoturisme. Patru persoane au fost transportate la spital cu leziuni la nivelul capului și a membrelor superioare.

Față de doi bărbați, unul de 51 de ani, iar celălalt de 38 de ani, s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. În cauză, verificările continuă  sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și  de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Pentru restabilirea ordinii publice au intervenit și lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Satu Mare.

Reamintim că mai multe persoane au necesitat îngrijiri medicale în urma unei altercații între două clanuri de romi, ce a avut loc în plină zi, în municipiului Satu Mare. Totul s-a petrecut în această după-amiază, joi, 28 iunie, pe strada Iuliu Maniu. După un conflict între două grupări rivale, scandalagiii s-au urcat în mașini și s-au șicanat în trafic până au provocat un adevărat carambol. În pofida accidentului produs în centrul Sătmarului, romii au coborât din mașini și s-au luat la bătaie, folosind bâte și cuțite.

A fost nevoie de intervenția mai multor echipaje de jandarmi și polițiști pentru a opri măcelul. Mai mulți romi au fost reținuți de oamenii legii, alții fiind transportați de urgență la spital, cu răni deschise.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.