Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

ALERTĂ METEO. Cod Portocaliu de ploi și furtuni în județul Satu Mare

ANM a emis un cod portocaliu de ploi abundente și cantități însemnate de apă pentru județul Satu Mare, avertizarea fiind valabilă începând de sâmbătă dimineață, ora 06.00, până sâmbătă la ora 23.00.

COD PORTOCALIU Interval de valabilitate: 30 iunie, ora 06 – 30 iunie, ora 23; Fenomene vizate: ploi abundente; Zone afectate: conform textului şi hãrţii; Local în Moldova, precum şi în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali temporar va ploua abundent şi se vor acumula cantitãţi de apã de 50 l/mp şi izolat 60…70 l/mp.

Notã: Manifestãri ale instabilitãţii atmosferice vor fi şi în celelalte regiuni, dar pe arii mai restrânse şi pentru intervale mai scurte de timp.

 

Un comentariu

  1. Unu' Răspunde

    De unde naiba luați prostia asta?
    Conform http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari/ (adică saitul INMH) este cod galben de azi dupămasă (ora 15) până mâine dimineață (ora 6) apoi la noi nu mai este avertizare!
    În județul MM este avertizare de cod portocaliu în același interval ca și la noi (azi ora 15 – mâine ora 6) și apoi de la ora 6 până la ora 19 este avertizare de cod galben!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.