Ultima actualizare: azi, 11:44

Locale

FOTO/VIDEO. Istorie (prostie) cu repetiție. Iar se surpă șoseaua la Burdea

Incredibil! Bulevardul Octavian Goga din municipiul Satu Mare va intra din nou in ,,reparații” după ce un nou crater a apărut în zonă.

Este deja a treia oară când se surpă asfaltul în această zonă. Poliția Locală se află la fața locului și dirijează circulația.

31 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Deci era clar încă de la început!
    Trebuie închisă toată strada și refăcută, nu cârpeli temporare!
    Dar autoritățile vor astepta lunile Iulie-August, probabil!
    Despre podul Decebal, se mai aude ceva? Se continuă lucrarea sau e OK așa cum e?

  2. y Răspunde

    Nu, fraților! Asta este demn de cercetare ceva la Procuratură, e vorba de bani publici. Este incompetență crasă! Nu mai merge cu vorbe frumoase, ce să mai vrei, ce explicații! Adică orașul are canalizare care funcționează doar când nu plouă. Vezi și ziua de ieri. Nu sunt deloc nostalgic dar pentru așa ceva mâncai ani grei de pușcărie. Intra la sabotaj. Aș avea o rugăminte către domnul primar. Să nu mai facă nici o investiție pentu că văd că suntem plini de ”competenți” peste tot și există pericolul să facă mai mult rău. Vezi și podul Decebal.

    • Unu' Răspunde

      Acum trebuie să recunoaștem că și ploaia de ieri a fost ceva ieșit din comun!
      După asemenea ploi se întâmplă șă se inunde străzile și în orașe mult mai mari și mai “europene” decât sătmarul nostru milenar!

      • y Răspunde

        Așa este, dar ești de acord că e cam des să se surpe cam tot pe acolo? Muncă de ”calitate”, ce mai! Și aseară sitimenajeru a ieșit la o ”baie de mulțime” în Soarelui cât mai are curaj și nu e luat la bătăiță pe funduleț cu ocazia inaugurării bălții temporare de pescuit lacul Soarelui. I-am explicat ce ar trebui făcut ca să nu se mai întâmple. Nu prea l-a interesat. Probabil are interes să se plimbe vidanja să care rahatul prin oraș sau îi plac vidanjele frumoase noi și vrea să îi mai vadă. Chiar nu înțeleg. Soluția cu drumul și cu surpările astea este foarte simplă. Dar trebuie făcută muncă de calitate nu în batjocură după licența Apaserv.

    • matroz Răspunde

      @y:In Pasajul Soarelui e o problema mai veche,inca de pe vremea primarului Ilyes.Nu canalizarea este subdimensionata,ea a functionat si inainte fara probleme!Ce nu vor sa recunoasca sau nu stiu cei raspunzatori este problema statiei de pompe din zona .Asta ar fi una.Ati observat ca apa din canalizare se intoarce in pasaj din intersectia Burdea?Oare de ce?Nu cumva aceasta este cea care inunda?

      • y Răspunde

        @matroz, eu știu asta bine dar cei care a trebui să facă ceva zici că parcă le convine situația asta.

  3. abc Răspunde

    Ar trebui băgați în groapă cei responsabili de această situație. În secolul XXI așa ceva este penibil. No coment. Ceva explicații, dar nu vrăjeli, eventual demisii ??? Pentru că este clar că cineva ia salariul cam degeaba acolo.

  4. T Răspunde

    N-ai cu cine…. Niste tarani !!

  5. Johny Bravo Răspunde

    Poate vrea să intre orașul în Guiness Book și noi nu știm?

  6. Ardelean Răspunde

    Alo, gumisu, sitimanajeru…faceti ceva repedr ca indata incepe partiumbuli si doua saptamani nu e vreme de prostii d-astea.

  7. Ardelean Răspunde

    Sa se puna pavaj, si pe Goga si pe pod si sa fie odata vege la acest cirkusz

  8. irak Răspunde

    Bine ca avem scutere pe post de semne.

  9. Nino-nino Răspunde

    Da, si uzurpatori de functii publice, adica politist local imbracat in uniforma care imita cea a politiei nationale! Si caschete albe au! Cu ce drept se imbraca papagalii astia fosti portari de fabrica, asa?! Doar intreb…

  10. DRIVER Răspunde

    Politist local egal gardieni publici egal jigodii. Alcoolisti.

  11. Cetățeanul relaxat Răspunde

    Om frustrat există legea poliției locale din 2010(legea 155) în baza căreia funcționează; nu e nici o fraudă stai calm(și ia-ți medicamentele la timp).Mai bine s-ar recunoaște faptul că poliția locală e mult mai prezentă în urbe..decât alte structuri in condițiile in care e lipsită de norma de hrană și sporul utilizării stației de emisie-receptie,iar de sporul de muncă în weekend care la fel alții îl iau nimeni nu ridică problema aceasta,cu toate că este o discriminare fățișă comparativ cu structuri cu rol similar.

    • Nino-nino Răspunde

      Nu e vorba pe ce baza functioneaza, militia primariei, relaxatul vietii, ci de copierea uniformelor celor de la circulatie!! Iar legat de medicamente, ce sa zic, stiu ca e greu sa treci de la poarta fabricii, la cunoasterea elementelor de baza ale unor legi si sa dai din maini ca bezmeticul pe strada, prefacandu-te ca stii sa dirijezi circulatia! Mars ma, mascarici de militieni de carton! Stati cu girofarele pornite cand amendati pe cate unul pentru parcare, ca asa ati vazut voi in filmele alea cu politisti adevarati! Papagalilor! Exista candva patrula mixta de paza si ordine, politist-jandarm, cu armament, caine, si legea clara in privinta competentelor! Au fost desfiintati ca sa va nasca pe voi, imitatorilor, care va bagati ca chilotii in cur, in orice si de fapt habar nu aveti sa aplicati minimul ala de asa zise competente, pe care le aveti! Sperietori de babe vazatoare de patrunjel! Hai sictir!

      • y Răspunde

        Nu fi așa de rău. Ar fi totul OK într-o țară OK. Materialul din ei, aia cenușie, atâta poate. Dacă ar face treaba lor așa cum ar trebui ar ajuta poliția normală și i-ar degreva de multe chestii. Ieri când s-a blocat circulația în Soarelui nici după 30 de minute nu și-au dat seama că devierea circulației se face din parc și de la Carefour/Billa nu de la balta de apă de sub podul CFR. Noroc că au venit repede cei de la Rutieră. Poliția locală avea girofarul pornit și stăteau și se uitau la baltă. No, amu e amu, ziceau probabil. Nici vorbă de devierea traficului! Nu le dai normă de hrană, ei pe stomacul gol nici nu prea pot gândi! Ei acolo țin creierul, în stomac.

    • Unu' Răspunde

      Voi sunteți prezenți în urbe? Unde mă? Când io abia răzbesc prin orș pe TROTUARE de mașinile “parcate” ILEGAL și be bicicliști, că voi, habar n-aveți de ce prevede legea, unde mama dracului sunteți?!?
      Și ce sporul lui pește prăjit vrei? Că porți la tine o stație cu puterea de emisie de sub 2W? Păi telefonul mobil, personal pe care-l folosești mult mai des și în timpul serviciului ce e?
      V-ați învățat prost de la alte “structuri” cum le numești tu!
      Între voi și POLIȚIA națională, nu este nimic comun sau asemănător! Sunteți doar niște imitatori patetici!

  12. Ardelean Răspunde

    Relax cetatene relaxat…militzienii au norma de hrana, si sporuri si tot ce se cuvine pentru unii ce au sarcina sa blocheze strazile cand vrea muschiul primarelui si sa-l care acasa de la vraja viilor.

  13. Cetățeanul relaxat Răspunde

    ,,hai sictir” să i spui familiei tale pentru lipsa celor 7 ani… vorbești doar din clișee,(chestia cu pătrunjelul a fost în București) ca și cum aș spune și eu că poliția română e plină de violatori, pedofili ,alcoolisti și spagari…că mass-media abundă în a prezenta ,,N” cazuri reale.Eu nu arunc cu noroi Intr o instituție vitală pentru că unii își bat joc de uniformă și au intrat în sistem ( ei știu cum) doar pentru a profita de funcția publică.

  14. Norick Răspunde

    In 2018 sa desfintezi o banda de circulatie cu 2 scutere si cu o tentativa de politai cu mainele-n buzunar este tragicomic … 🙂 Noroc , ca nu s-a intamplat cateva tamponari in zona … ,-) 😉
    Dupa masa , cand am trecut prin zona chiar atunci au rasturnat in groapa cateva metri cubi de pietris. Fratilor , fara beton ala nu o sa tina , numai hapt pana la urmatoarea ploaie. Amatorilor ! :-)))

  15. Hexrtz Răspunde

    Cetateanul relaxat clar ca e o jigodie de militian, mancator de bani public.
    Rusine sa va fie analfabestiilor.
    Norick, y. , nino nino….felicitari.

    • y Răspunde

      Mulțam, dar știi că eu aș prefera să-i laud. Aștept ocazia. Oricum faptul că sitizenul ăsta flexy se supără peste măsură de la niște comentarii spune mult despre el. Dar dacă mulți spun același lucru, cetățene , nu crezi că poate am dreptate? Reflectează.

      • Unu' Răspunde

        Sincer, vă dau dreptate! Și au abia aștept ziua când și la noi va funcționa Poliția Locală! Dar mai avem muuult de așteptat!
        Au 3 șefi incompetenți cu salarii grase la 90 de pălmași repetenți la orice capitol al legilor pe care ar trebui să le aplice!
        Fie că vorbim de legislația rutieră fie că vorbim despre HCL-uri, sunt niște nepricepuți, foarte pricepuți în a explica de ce NU aplică legea!
        Scuze să nu-și facă treaba sunt mereu și vor fi câtă vreme nu vor fi numiți niște oameni competenți la conducere!
        Peștele de la cap se-mpute, zice o veche zicală!

  16. Cetățeanul relaxat Răspunde

    Majoritatea comentariilor negative sunt scrise de ,, milițieni” care se tem de moarte că poliția română se va restructura și se va uni cu poliția locală în slujba comunității și sub comanda primarului așa cum este in toate țările civilizate,pierzând mare parte din privilegii( pensionare până în 50 de ani plus pensii speciale). Pentru ca acest lucru sa nu se întâmple duc o campanie agresiva de denigrare și bagatelizare a poliției locale,sperand că astfel ei vor sta in continuare in pozitia de ,,demiurgi” ai orașului.O altă categorie de oameni rău intenționati e formată din cei care au fost amendați de poliția locală,au vrut și n au putut lua concursul de angajare.Cine are opinii critice și nu e subiectiv poate sa și exprime punctul de vedere Intr o situație concretă și fără a recurge la invective și dejecții verbale.Faptul că există atâta ură și răutate spune mult despre nivelul de educație și cultură al fiecăruia.Mi ar placea sa i cunosc,să vedem cat sunt ei de buni in domeniul lor de activitate,că pe net sunt mari zmei.

    • y Răspunde

      Nu cred că am folosit invective sau injurii la adresa lor. Eu doar am afirmat că de câte ori am avut nevoie de ei, nu m-am putut baza pe ei. Pur și simplu nu și-au făcut treaba. Și nu am fost amendat de poliția locală. Și îmi mătur curtea și chiar și în fața casei. Atât iarna cât și vara. Despre vecini nu pot spune același lucru.
      PS. Acum îmi parea rău că nu am făcut video cu poliția locală când au încercat să dirijeze circulația de sub pasajul Soarelui la ploiaia aia mare. Să vezi tu competențe! Live pe feisbuk nu pok bekauze nu am feisbuk. Și uite că se poate!

    • Unu' Răspunde

      Relaxatule, îți dau eu o subiectivă, dacă răspunzi corect, ai șansa de a te reabilita, cel puțin în ochii mei!: Trotuarul de pe strada Mileniului porțiunea dintre Tudor Vladimirescu și Mihai Viteazul, pe partea tribunalului, este veșnic ocupat cu vehicule staționate ilegal (exemple pe care le-am văzut și fotografiat de mai multe ori: SM13XYL, SM63PNI, SM75GVN, SM27BOD), inclusiv o mașină de-a voastră, aia albastră SM18PCM!
      Ce părere ai matale?

  17. Satmareanul Răspunde

    Eu am fost amendat, si mi-am paltit amenzile, problema e ca nu isi fac treaba, ia vedeti numai pe jiului 4 la fosta centrala cine parcheaza sub semnul parcare interzisa! Politia a fost sesizat si chiar am poze si video la cum au amendat o alta masina de langa aia si pe cel cu Renault Megan negru sau Dacia Logan gri … puteti sa veniti sa vedeti cum jigodia parcheaza in fiecare seara si va rog reporteri de la PortalSM sa faceti o vizita la fosta centrala de pe Jiului si sa puneti poze cu acel individ. O sa va dati seama cine ii doar dupa numerele de imatriculare care parcheaza la primarie …. Si pentru a vedea ce face politia locala daca ii suni sa reclami, vin dupa 30 min si nu il amendeaza ci unu dintre ei il suna pe individ sa vina sa isi treaga masina si pac nu se amendeaza … asa ca asta este cu Politia Locala, eu de fiecare daca cand am gresit ca intentionat ca ne intentionat am platit si nu m-am plans dar cand fac asemnea lucruri …

    • Unu' Răspunde

      Asemănător am pățit și eu cu ei! Am reclamat că trotuarul este ocupat cu vehicule staționate ilegal, au venit, au sunat la poartă și l-au rugat pe șofer să lase PUȚIN loc și pentru pietoni, deși legea interzice cu desăvârșire ocuparea trotuarelor! Când am spus că eu am sunat pentru că nu aveam loc să trec, gardianul mi-a spus că legea pe care o știe el, nu interzice ocuparea trotuarului!!! Asta a fost anul acesta în luna Martie!
      Culmea e că era o stradă cu sens unic, era loc suficient pe carosabil, doar că prostia și fudulia e mare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.