Ultima actualizare: azi, 13:37

Locale

FOTOGALERIE. Caravana TIFF 2018: Sătmărenii, prezenți în număr mare pe Pasajul ,,Corneliu Coposu”

Cea de-a doua seară si, implicit, ultima, a Caravanei TIFF la Satu Mare a adunat zeci de sătmăreni pe platoul de evenimente de pe Pasajul Corneliu Coposu. Începând cu ora 21.45, publicul sătmărean cinefil a savurat documentarul Maria by Callas.

Pelicula franțuzească semnată de Tom Volf spune povestea renumitei soprane Maria Callas, considerată drept cea mai mare cântăreață de operă din a doua jumătate a secolului al XX-lea.  Filmul include imagini rare din arhiva personală a cântăreței, înregistrări live, scrisori și detalii intime, povestite chiar de soprană. La patru decenii de la dispariția ei, filmul o înfățișează pe faimoasa cântăreață așa cum nimeni nu a mai văzut-o până acum.

Caravana Filmelor TIFF este un proiect organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc, cu sprijinul Europa Cinemas și al Centrului Național al Cinematografiei, fiind susținut de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ”G.M Zamfirescu”.

6 comentarii

  1. Bogu Răspunde

    Felicit oraganizatorii Tiff. Un eveniment cultural util. La fiecare bairam de tip Zilele orasului, Zilele judetului si alte “grozavii cu miros de urina pe toate strazile din centru” sa fie 10 evenimente film, muzica, sport.

  2. Tunica Răspunde

    Bogu, du-te si suge-i pe organizatori,

    • abc Răspunde

      Iar tu vezi să nu pierzi Mihaela. Se dă în reluare pentru cei ca tine.

    • Bogu Răspunde

      Am incercat dar sunt ocupati de mama ta. Mai incerc dar e nasatula toata familia ta si stau in ordine la rand….adica scuze la coada.

  3. figaro Răspunde

    A fost foarte fain ca a ajuns Tiff-ul si pe noi. Nu ar strica pe viitor sa fie organizatorii putin mai exigenti la calitate, atat audio cat si video.

  4. Ardelean Răspunde

    Multumiri organizatorilor, o binevenita farama de cultura in urbea noastra atat de greu marcata de mici si partiumuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.