Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Adda și Talisman vin la Festivalul Vinului Sătmărean. Programul oficial

Vinuri sătmărene şi concerte de excepție! Acestea vor fi principalele ingrediente care vor defini a V-a ediție a Festivalului Vinului Sătmărean. Consiliul Județean Satu Mare vă invită la 3 zile de sărbătoare în care voia bună se va împleti cu savoarea vinurilor din podgoriile sătmărene. Festivalul va fi deschis vineri, 22 iunie, la ora 19.00, cu un concert simfonic susținut în aer liber de orchestra Filarmonicii „Dinu Lipatti”.

În cea de-a doua zi a evenimentului, sâmbătă 23 iunie, de la ora 17.00, pe scena festivalului, care va fi amplasată în Piața 25 Octombrie, vor urca Ansamblul Folcloric al Județului Satu Mare „Doruri Sătmărene” și Petrică Mureșan ne vor încânta cu folclorul specific zonelor din care provin renumitele vinuri sătmărene. Pe aceeași scenă, de la ora 18.00 se va desfășura a VIII-a ediție a Galei de Premiere „Luminătorii satelor”, în cadrul căreia vor fi premiate personalităţile locale care şi-au adus contribuţia la dezvoltarea culturală și spirituală a localităţilor din care provin. De la ora 18.30, în cadrul festivalului, vor fi premiați viticultorii care participă la Concursul Județean de Vinuri.

Seara va continua cu 3 concerte ale unor artiști renumiți. La ora 20.00 va urca pe scenă trupa sătmăreană ASH BAND, care va încânta publicul festivalului cu muzică blues. ADDA, va cânta de la ora 21.30 muzică pop și muzică populară veche reinterpretată. A doua zi a festivalului va fi încheiată de concertul solistului maghiar KOKÉNY ATTILA, un îndrăgit interpret de muzică pop din țara vecină.

Distracția va continua și duminică, 24 iunie. În ultima zi a festivalului, seria de concerte va fi deschisă, la ora 18.30 de BLUES BROTHERS TRIBUTE.

Renumita trupă BIKINI din Ungaria va cânta pentru publicul sătmărean la ora 20.00, iar seria concertelor va fi încheiată de TALISMAN, care va încânta publicul cu cele mai îndrăgite piese ale formației.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.