Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Protest anunţat pentru această seară, la Satu Mare

Un protest este anunţat pe facebook pentru seara aceasta, începând cu ora 18,00, împotriva lui Liviu Dragnea, a coaliţiei PSD-ALDE în Centrul municipiului Satu Mare.

Redăm mesajul organizatorilor:

“Democratia, statul de drept si separatia puterilor in stat sunt valori care nu se negociaza!
In Satu Mare si in toate orasele tarii cetatenii liberi si onesti apara independenta justitiei fata de atacurile fara precedent concertate de condamnatul penal Liviu Dragnea si de lacheii sai toxici din diversele institutii decazute.

Manifestam, de asemenea, impotriva dezastrului economic la care ne condamna incompetenta coalitie PSD-ALDE si impotriva jafurilor pe care le planifica prin Fondul National Suveran si prin dorinta lor de a ne fura contributiile personale din Pilonul II de pensii, singurul pilon performant.

Daca ne pasa de viitorul nostru si al copiilor nostri si daca luam atitudine sa aparam impreuna statul de drept, justitia independenta si destinul acestei natiuni, vom spulbera acest atac comunist si hotia puse la cale de Dragnea, Tariceanu si complicii lor ticalosi.

PE BARICADE, FRATI INTRU LIBERTATE SI DREPTATE!

8 comentarii

  1. Lucifer Răspunde

    Sa aducem și câinii și plozii ,primim câte 50 de lei de căciulă. Noi suntem viitorul țării cu Soros și Ciolos înainte.

    • y Răspunde

      Ai uitat de asistați, ei sunt mai ieftini.

    • codruta Răspunde

      Apare o noua clasa de analist civic adica mai pe înțelesul nostru :schizofrenic cu diploma .Ne vedem in centrul nou.

      • y Răspunde

        Toată societatea se află într-o stare de schizofrenie și de autism. Nu e OK toată demonstrația din București dar nu e OK nici cum s-a ajuns aici cu acele celebe protocoale. Și o mențiune, nu în doamna Kovesi stă anticorupția chiar dacă unii cred asta, ci în comportamentul individual al fiecăruia. Ce este în afara legii trebuie sesizat organelor competente care să ia măsuri. Dar să aplice legea, nu vorbe. Dacă vrem o țară ca afară trebuie și noi să avem puțin mai mult respect pentru noi și pentru semenii noștrii. Deocamdată suntem o junglă pseudodemocratică, noi votăm cum votăm iar politicienii se prefac din 4 în 4 ani că le pasă de noi. Cum a promis PSD în 2012, parcă 800 km autostradă în 4 ani, iar PDL vreo 1000 km. Au ajuns împreună la putere și știți cât din asta s-a realizat. Trebuie politicienii puțin responsabilizați, să aibă și ceva consecințe ”promisiunile” lor. Pot și eu să promit o autostradă suspendată în Satu Mare pentru devierea traficului greu ca și Oprescu acum vreo 8-10 ani în București și râd după aia de fraierii care mă cred.
        Toată, dar absolut toată clasa politică e de vină că s-a ajuns aici!

    • NASA Răspunde

      Tu iti poti aduce plozii, altii isi vor aduce copiii.

  2. Alex Răspunde

    Dupa mine, soarta Codrutei e pecetluita, problema e succesorul ei. Cred ca se va consuma multa energie politica si pe acest lucru.

  3. cârcotaş Răspunde

    Cred că statul de drept este înfrânt pe moment.Slăbirea pedepselor în codul penal este o pomană electorală într-o ţară în care de 30 de ani fiecare s-a ,,descurcat” cum s-a putut.Amintiţi-vă cum un manifestant îi striga lui Iohannis ostentativ să bage întreaga ţară la puşcărie.Atitudine de ,,penal”,şi sunt mulţi,prea mulţi,din ăştia.Iar opoziţia e slabă tocmai din cauza propriilor penali.Numai justiţia aspră poate descuraja hoţia în ţara asta.

  4. Alex Răspunde

    Pe mine nu ma incanta victoria sau infrangerea temporara a unei tabere. Parerea mea este ca cei de la putere, daca au ceva in dovleci, ar trebui spre binele lor si al nostru sa sa opreasca acest gen de lupta, care duce spre o fundatura. Prea multa energie folosim pentru autodistrugere si prea putina pentru dezvoltare. Iohannis cu cele 6 case si Dragnea cu cele doua angajate sunt probleme prea mici pentru un razboi romano-roman. Sunt smecheri si interlopi, nederanjati de nimeni, care au mult mai mult decat cei mentionati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.