Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO&VIDEO. Pasajul de pe Botizului, inundat. Evitaţi zona!

Pasajul de trecere pe sub calea ferată de pe Botizului a fost iundat în urma ploii din urmă cu câteva minunte. Şoferii încă pot să treacă prin balta cu apă. La faţa locului se află echipaje de Poliţie.

Judeţul Satu Mare se află sub cod galben de ploi torenţiale.

Valabil de la : 02-06-2018 ora 10:00 până la : 02-06-2018 ora 11:30

In zona : Județul Satu Mare: Satu Mare, Carei, Negrești-Oaș, Bixad, Turț, Livada, Medieșu Aurit, Ardud, Certeze, Lazuri, Halmeu, Odoreu, Călinești-Oaș, Vetiș, Orașu Nou, Moftin, Păulești, Turulung, Culciu, Sanislău, Vama, Berveni, Beltiug, Micula, Dorolț, Botiz, Viile Satu Mare, Târșolț, Apa, Căpleni, Gherța Mică, Acâș, Racșa, Cămărzana, Doba, Căuaș, Porumbești, Homoroade, Tiream, Valea Vinului, Foieni, Petrești, Terebești, Urziceni, Craidorolț, Ciumești, Agriș, Cămin;

Se vor semnala : frecvente descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă care vor cumula local 25 /mp, grindină de dimensiuni mici.

2 comentarii

  1. Nha Răspunde

    Da mhai , halal stiristi ! De unde sunteti ? Stazii respective ii zice Henri Coanda de buna bucata de timp, aca Bulevard ! Iara ploaia a inceput o tzara mai devreme , pe la 7 si ceva .

    • Johny Bravo Răspunde

      Apoi s-o trezit și ei pă la nouă și ceva și aflară de pe alte portaluri sau poate de la centru (că așa sunt obișnuiți) și bagă repede brekingnius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.