Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

FOTO&VIDEO. Protestatari luați la întrebări de jandarmi, la protestul din centrul Sătmarului

Cei circa 20 de protestatari ce au ieșit în această seară în Centru Nou al municipiului Satu Mare au fost luați la întrebări de jandarmi cu privire la manifestația pe care o desfășoară.

Oamenii le-au explicat jandarmilor că nu se află acolo pentru a scanda sau pentru a provoca incidente, ci își exercită dreptul la liberă exprimare cu privire la nemulțumirile pe care le au față de coaliția PSD-ALDE. Astfel, jandarmii i-au lăsat pe sătmăreni să-și desfășoare protestul pașnic.

Sătmărenii au ieșit cu pancarte în Centru Nou al municipiului Satu Mare, unde și-au manifestat nemulțumirea față de sistemul actual. Mesaje precum: ”Vrem depolitizare CCR de urgență”, ”Justiție independentă, nu aservită politic”, ”Separația puterilor în stat nu e negociabilă” sunt scrise pe pancartele protestatarilor.

21 comentarii

  1. Tineriada Răspunde

    Felicitari, voi macar stiti pentru ce protestati, spre deosebire de aia 1300 adunati de prin coclauri de PSD Satu Mare…

    • Cetățeanul turmentat Răspunde

      Se adună foștii susținători ai lui Băsescu, Udrea, Videanu și Berceanu?

      Lista celor 67 de spitale închise de Guvernul PDL
      adevarul.ro/news/eveniment/lista-celor-67-spitale-inchise-guvern-1_50acbe7d7c42d5a663895ecb/index.html

      • Tineriada Răspunde

        Gata, te-ai intors de la marele miting? Ai luat de-un mic si bere macar?

        Ca fapt divers, ce are daca au inchis 67 de spitale? Prefer sa fie mai putine decat cum e acum, ca mori cu zile in ele, fiindca directorii sunt niste politicieni imputiti. Vezi si Hexi-Pharma. Boule.

      • Tineriada Răspunde

        Si sa nu uitam ca in Guvernul Boc Ministrul Sanatatii nu a fost niciodata din PDL. In 2011 (data articolului), Ministrul Sanatatii Publice apartinea UDMR (Attila Cseke & Ladislau Ritli), iar inainte de asta, in Guvernul Boc I, Ministerul Sanatatii apartine… PSD… *ba dum tss*, cu Ion Bazac acolo.

        Esti bou. Boule!

        • Cetățeanul turmentat Răspunde

          Un ministru aplică politica guvernului din care face parte, dar ce poți să îi explici unui incult ca “Tineriada”.
          Pe de altă parte, rezistenții, așa zișii iubitori de democrație, încearcă să dea jos un guvern susținut de un parlament VOTAT democratic, încercând să ajungă la putere pe cale nedemocratică, adică nu prin vot, ci prin forța străzii (cam ca minerii din anii ’90).

          • Tineriada

            Ma doare-n poooola de faptul ca au fost alesi democratic, atata timp cat ne scot din UE, prin legi ca Dragnea sa iasa de la puscarie. Probabil ca nu te-ai spalat inca nici acum dupa ce te-ai intors de la miting, jegule fara dinti in gura.

            http://adevarul.ro/news/politica/liviu-dragnea-partenerii-straini-incurajat-finantat-stat-paralel-odios-trebui-sa-si-asume-public-asta-1_5b1d65f0df52022f75025c03/index.html?source=biziday

          • Tineriada

            Iar “rezistentii” aia vor alegeri ANTICIPATE, fiindca PSD nu a avut in programul de GUVERNARE modificarile Legilor Justitiei, a CODULUI PENAL SI DE PROCEDURA PENALA. CRETINULE!

          • Tineriada

            “Un ministru aplică politica guvernului din care face parte.”

            Din nou, GRESIT. O alta manipulare ieftina din partea ta. Avand in vedere ca in acele guverne era vorba de o COALITIE DE GUVERNARE, inseamna ca “politica guvernului” din care face parte s-a stabilit in functie de ministerele pe care le-a primit fiecare. PSD si UDMR au fost la Sanatate si au avut un rol important in stabilirea “politicii”, prin urmare ei au fost cei care ti-au distrus spitalele.

    • codruta Răspunde

      Felicitări ați umplut piața niște loozeri cu interese.

  2. dr storm Răspunde

    va certati romani cu romani, nu mai are rost se inghititi tot felu de manipulari, toti sunt hoti si vor fi hoti, nici unu nu e curios de cei ce i-au votat, dupa fiecare miting sau sedinta din senat sau guvern ies toti impreuna la tigara si cafea si rad chiar de ei cata vrajala au .

  3. Alex Răspunde

    @dr storm. Macar de-ar indrepta unele lucruri sau unele articole de lege, ca suntem ca-n evul mediu si te iau cu japca fara sa poti zice un cuvintel.

  4. dr storm Răspunde

    nu se vrea!

  5. Unu' Răspunde

    Îmi vin în minte doar următoarele versuri ale unui mare poet, G. Coșbuc:
    “Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,
    Să vrem noi sânge, nu pământ!
    Când nu vom mai putea răbda,
    Când foamea ne va răscula,
    Hristoși să fiți, nu veți scăpa
    Nici în mormânt!”

  6. figaro Răspunde

    Protestatarii #rezist sunt membrii PNL? Muhahahaha…

  7. dr storm Răspunde

    fi mai atent la poze si vei vedea cine e membru pnl acolo, sunt chiar 2 din cate am vazut.

  8. Tineriada Răspunde

    Hahahaha… BRAVO, SIMONA! MOOOOIE PSD! GABI FIREA NU A LUAT O MOOOIE CA ASTA PANA ACUM NICI DE LA PANDELE SI NICI DE LA FIREA! https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/gabriela-firea-huiduita-copios-pe-arena-nationala-dupa-ce-a-urcat-pe-scena-cu-halep-video.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.