Ultima actualizare: azi, 06:35

 

Locale

Peste 60 de medici se bat pe cele 16 locuinţe ANL de la Satu Mare

Locuinţele pentru medici de pe str. Tudor Vladimirescu au fost finalizate şi urmează să fie distribuite cadrelor medicale de către Consiliul Judeţean. Preşedintele instituţiei, Pataki Csaba, a anunţat la şedinţa de astăzi, în care s-au votat criteriile pe baza cărora se vor distribui locuinţele, că sunt depuse peste 60 de cereri, în condiţiile în care sunt doar 16 apartamente.

Urmează ca după votul consilierilor de astăzi, asupra hotărârii să se exprime şi Ministerul Dezvoltării, însă nu se ştie cât va dura acest lucru.

“Nu pot să dau un termen, în condiţiile în care noi, prima dată, în ianuarie am propus criteriile şi abia acum s-au clarificat prin ordin. Eu am speranţe ca în maximum 30 de zile să primim avizul de la minister şi pe urmă trecem pe procedura legală de a repartiza aceste locuinţe. Sunt depuse peste 60 de cereri şi avem doar 16 locuinţe”, a declarat preşedintele CJ.

Medicii de pe secţiile cu personal redus, precum UPU, Cardiologie şi ATI vor avea prioritate.

8 comentarii

 1. Tibor Răspunde

  De ce au doctorii nevoie de locuințe sociale ? La ce salarii si șpăgi iau, pot sa-si cumpere vile la cheie

  • Rusu Răspunde

   Tibor esti un analfabet frustat care precis ai studiat maxim 8 clase primare.Esti incapabil sa studiezi si sa pierzi 10 ani din viata ca si medicii ipocritule

   • Unu' Răspunde

    O fi studiat el 8 clase, dar se pare că nici tu n-ai studiat mai mult! Oricum, nu cu folos, din câte se vaede!
    Omul s-a exprimat mai bine și mai coerent ca tine, deci sigur nu e analfabet, ceea ce despre tine nu pot afirma!
    Sper că nu ești medic …!

  • Dr. Mengele Răspunde

   Mare bou esti! Nu ai inteles nimic dar la mintea ta de tractorist ratat, ce poti sa ceri?! Sunt niste criterii pe baza carora se va face impartirea, e vorba de medici din alte judete, medici la inceput de activitate etc! Tu atata stii despre medici, spagi,asa-i ? Aia au mai multa scoala decat tot neamul tau de la maimuta incoace, retardule!

   • Unu' Răspunde

    Mă, și tu ești dus cu pluta!
    Omul își spune oful, de ce-l ataci și-l faci troacă de porci?
    Dacă consideri că nu are dreptate, contrazi-l cu argumente! Altfel nu faci decât să-i dai omului dreptate!
    Sănătate maximă!

 2. Xpert Răspunde

  pentru ca au salarii mici si o investitie aproape moca e binevenită!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. satmarean Răspunde

  Bai baieti sau fete, voi nu stiti despre ce vorbiti. sant medici si medici, cel putin la upu. de la ala care dezbraca toate femeile care vin la upu, sanctionat disciplinar de altfel dar sustinut politic, la tamas care e cu ****-n gura toata ziua, moldovanca mare sefa care stie mai putina urgenta decat majoritatea asistentelor, care fac de serviciu si la pompieri si iau 300 euroi pe o garda de 24 de ore(cat ia un amarat pe luna in fabrica), pana unde vreti voi.

 4. satmarean Răspunde

  am uitat, salariu cca 12000 lei. intradevar sunt gelosi pe celelalte legume de la ambulanta unde un asistent ajunge la 8000 si doctorul peste 15000.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.