Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

Se reiau lucrările pe Podul Decebal. Trafic restricționat

Anunț de ultima oră din partea Primăriei Satu Mare: Podul Decebal intră din nou în reabilitare, iar astfel circulația pe pod va fi închisă parțial.

Pregătirile pentru începerea lucrărilor vor începe luni, 18 iunie, iar de miercuri, 20 iunie, se va începe refacerea pistei de coborâre de la cimitir, și anume cele trei benzi de circulație.

Termenul de finalizare a lucrărilor este 31 iulie 2018.

 

37 comentarii

  1. Nha Răspunde

    Ioi “ce ma bucur” ! Pe cand si O.Goga , care parca-i valurile Dunarii + “alunecari de teren” ?!!!

    • codruta Răspunde

      Mergeți la Coica sa ne dea banii pt reparațiil câ el a recepționat podul ,mancalar câinii de excroc da -uar ozonu in el.

      • Zile d-l Geo Răspunde

        Bravo !!! Am rîs cu lacrimi….?. Amu e președinte pe ozon in romania !!! I-om pune o butelie lîngă el pe cînd a sta drepți…sa fie fraged.

      • matroz Răspunde

        @codtruta:te salut cruduta!!!!Dar de unde ai scos tu judecata de valoare inestimabila ca fostul primar a receptionat lucrarea?A contractat-o probabil ,nu caut prostii,dar de receptionat in mod cert nu a facut-o el!Asta-i o problema!Sa spunem ca a fost un contract aiurea…De cand e fratele gabor primar?De ce nu a facut ceva legal?Ori ca nu se pricepe,ori ca nu vrea,ori ca vrea electorat…E vremea sa-l abandonati pe Coica ,raul railor si sa va uitati in gradina patronata de udmr…Sa va traduc?

  2. Bogu Răspunde

    Drumul Careiului si Podul Decebal sunt proiecte simbol a primarilor din Satu Mare.

  3. aaaaaa Răspunde

    40 de zile ptr.150 metri ????? chemati chinezi 48 ore fac un pod….

  4. Norick Răspunde

    Multumim Coica.

    • y Răspunde

      Așa este dar de ce trebuie să perseverăm în prostia lui Dr. Khelu? Dacă la prima tâmpenie, și au fost destule, suspendam/anulam contractul și reluam pocedura acum la ora actuală aveam un nou contract cu un întreprinzător poate mai meseriaș. Oricum prin faptul că am perseverat cu această firmă din Zalău am pierdut un an și tot lucrări proaste a făcut cu toate verificările, expertizele și laboatoarele independente. Primarul nostru încă nu a înțeles că săracii doar atâta pot? Sau alții din trupa lui nu înțeleg?

      • matroz Răspunde

        @y:eu as retrage rautatea!Dupa 3 ani sa te intorci tot la Khelu(impardonabil pentru pretentiile tale,dar fie)e ori prostie ori plata in avans de Rusalii!Hai sa nu-l mai aparam pe nepriceputul de Gabor ce continua ca meserias la fabrica de impachetat fum!Asta e, e al nostru ,de fapt al vostru-spalati-va pe cap cu el!Cum romanii sa-si faca sepu-ku-daca vrei caut traducerea sa intelegi- pentru prostiile lui Coica !

        • y Răspunde

          @matroz, eu am spus doar că nu înțeleg de ce nu a reziliat contractul. După părerea mea umilă nu trebuie să ne mai cramponăm în acest contract cu firma sălăjeană pentru că este clar că nu sunt capabili.

    • Norick Răspunde

      Nu-mi apartine comentariul de mai sus. Este un (?) taran, care aici pe site isi traieste viata sexuala furand nickuri. Sper totusi , ca are viata fericita – mie-mi este mila de ea . Saraca n-a avut camera separata in copilarie… :-)))

      • y Răspunde

        @Norick, văd că mai nou tu ești de ”vină”. Într-o vreme eu eram ”de serviciu” fără să vreau. Să fie sănătoși la ăștia și să nu le stea în gât urarea mea de bine.

        • Norick Răspunde

          @y : dacă nu minţeşti,furi ,înşeli etc. atunci societatea te”aruncă” afară…:-))

          • matroz

            @norik:hai si va victimizati!Voturile merg oricum la preapriceputul vostru reprezentant!Apropo,vad ca mai intepati pe ici colo pe seful fumului impachetat…Dar la voi la biserica-presupun ca mergeti sa va rugati-nu va cadea nasul in biblie cand ii cantati imnuri de slava?
            Sa nu ma acuzi ca am ceva cu minunata vostra rasa,dar asa cum suntem si unii si altii,chiar ca-mi vine sa zic -hai sa ne spanzuram colectiv-.

          • Norick

            @matroz : am ramas fara cuvinte. La biserica nu prea umblu, la vot chiar deloc iar de politica nici nu mai vorbesc, ca nu ma intereseaza absolut. .. ☺️ ? ?
            Asa, ca ai sutat cu muuuult pe langa poarta. ☺️
            Weekend placut si toate cele bune. ☺️

          • y

            @Norick, așa este și de aceea este țara asta așa ”minunată”. Ne furăm singuri căciula.
            @matroz, singura bubă în ce spui tu de rugăciuni la biserică ca acești ”minunați” conducători să ia decizii înțelepte se poartă la ortodocși. LÎmi pare rău, ouch, autogol.

  5. Alex Răspunde

    Eterna poveste…an de an romanii umbla dupa capul lui Decebal, sa-i traga o carpeala de pomina.

  6. Norick Răspunde

    @y : totuşi dacă am intrat, scriu şi eu ceva…:-)) Cea mai mare problemă este, ca edilii noştri tot timpul caută cel mai ieftin “concurent” – Interesant, când cumpără maşini de serviciu nu-şi iau matiz , sau tico
    ( eventual fabia dacă rămânem la gama Skoda) . -nici vorba . Mai bine autoutilitară de tip Octavia… :–))))
    Din păcate în spatele acestei contracte se rulează multe “aplicaţii” – doar hardware-ul este vizibil , iar software-ul -care “dă instrucţiuni” rămâne în fundal …. :-)))

    • y Răspunde

      @Norick, același lucru este și cu contractul cu Florisalul. În campanie absolut toată lumea spune că dacă iese primar o să vedem noi ”Juj majd mit csinálok”. Apoi deja au trecut 2 ani și e liniște. De fapt cred că a expirat și prelungirea a la Coica cam aiurea a contractului de asociere. Ar fi interesant de săpat. Dar nu mă aștept la așa ceva de la ziare, ar însemna să își facă meseria. Și aici cu podul cine știe ce chestii s-au învârtit pe la spate că așa să blochezi un oraș vară de vară fără consecințe rar mai vezi. Bine că nu știu nimic, nici nu vreau. Oricum eu nu știu cum a putut să câștige firma asta pentru că nu știu ce a putut să depună la licitație, competențe nu prea are.

  7. s.m. Răspunde

    ok, dar pana cand este termenul de executie? Pana in anul 2023? Unde este afisat acele informatii in care sunt trecute: termenul de excutia,firma nr autorizatie etc?

  8. matroz Răspunde

    @y@norik:Nu stiu cum suparare toti ungurii fac asta,si voi sunteti pe langa.Dati-mi voie sa ma indoiesc!Nu fiti farisei,parca ati trai pe alt satmar!

    • y Răspunde

      @matroz, da, într-un Sătmar în care fiecare își vede de treaba lui. Și își face treaba cum trebuie. Eu într-o astfel de atmosferă am crescut. Cuvntul dat se resșpectă iar contractul se onorează. Nu știu cum naiba s-a stricat în halul ăsta.

  9. Norick Răspunde

    Sunt niste oameni inculti, mai bine zis Prosti

    • matroz Răspunde

      @un Norik,doi Norik:Puneti-va de acord!Unul e un bou,fura si minte!Nici macar aici nu poti zice ceva ca vine cineva si in numele tau aiureaza!Haideti sa-l somam pe administator,poate ne scapa de unii ucenici in ale prostiei!Sau sunteti aceeasi….

  10. Pici Răspunde

    In maxim. Doi ani o sa arate la fel.

  11. Rodica Răspunde

    Pentru tot ce nu s-a facut sau tot ce s-a facut de mantuiala , pentru toate relele din orasul acesta , este un singur vinovat – s…coica( si implicit psd-ul) ! Asta constat din orice comentariu , pe orice tema ! La polul opus , magna cum laudae , pentru actualul primar si echipa ! Mai , da nu v-ati deochea ! Fiindca sunteti perfectiunea intruchipata – ma refer aici si la nivel udmr pe tara – suntem unde nu ar trebui sa fim ! Mai mari cameleoni ca udmr nu exista pe planeta aceasta ! Indiferent de guvernare , ei si-au folosit voturile pentru interesele proprii si nu cele colective ( ale tuturor cetatenilor ) , s-au fofilat pe la fiecare guvern si ce-au realizat demn de lauda ? In parlamentul european nu s-a mai pomenit natiune care sa-si dea cu stangu-n dreptu , cum o fac europarlamentarii udmr cand e vorba de Romania ( asta in ideea ca sunt europarlamentari ROMANI , trimisi acolo de o fractiune minoritara ) ! Poate cand vom inceta cu toate aceste ….. frecusuri intre noi , cand vom intelege ca nu limba pe care o vorbeste unul sau altul face diferenta dintre caractere , va fi si la noi mai bine ! In rest , toate comentariile noastre sunt demne de NELUAT in seama , de toata clasa politica , indiferent cum se numeste ! Legat de terapia cu ozon , o face demult in Satu Mare o doctorita profesionista , demna de toata stima , pe nume Berintan Anda (cabinetul este pe str.V.Lucaciu) si nu e inovatia lui s…coica ! Pana una , alta , speram ca in trei , patru luni se va repara si podul !( care pod a avut documentatia depusa pt.reabilitare pe vremea lui Coica , iar lucrarile s-au demarat si receptionat in legislatura lui Kereskeny , asta ca sa fim corecti pana la capat !)

  12. y Răspunde

    @Rodica, ce bine este pentru D-voastră că mai sunt unguri prin oraș. O mișcare abilă, 2-3 propoziții bine plasate și deja am reușit să deturnăm discuțiile de la subiect.
    Deci, ideea ar fi mult stimată doamnă că știu foarte bine că acest contract de reabilitare al podului ca și încă câteva alte contracte, de ex. str. Digului, au fost semnate pe timpul lui Coica. Ce nu înțeleg este că această firmă despre care nu auziserăm până atunci, zbang participă la licitație și zbang și câștigă. De unde a răsărit această fimă? Ce a depus la licitație, ce a prezentat la garanții pentru că la competențe în materie este praf? Demonstrat pe pielea noastră. Dacă tot cu ăștia defilăm în veci nu terminăm podul. Pentru cei neavizați vezi ditamai craterul pe sensul de urcare dinspre Burdea spre Piața Romană, cam în vârful podului.

    • matroz Răspunde

      @y:eu zic ca Rodica are dreptate.Daca poti ,spune-i unde greseste cand e vorba despre udmr.Pacatul , este ca politizam o treaba serioasa!Si asta din cauza incompententei celor pe care i-am ales ,unguri sau romani!Si apoi ,hai sa nu ne facem ca nu stim care sunt criteriile de atribuire a unei licitatii,mai ales daca documentele sunt facute prost!Refuz sa cred ca Gabor sau Coica citeau documentatiile ce se publica in SEAP sau SICAP!Eu mai degraba as vedea o sabotare a imaginii primarului de catre functionari!

      • Unu' Răspunde

        marinare, dobitocul s-a auto-sabotat venind în ardeal!

      • Norick Răspunde

        Atunci ia-o de nevasta frate. Oricum va potriviti… ☺️ ? ?

        • matroz Răspunde

          @Norik:noa tu care esti?Daca injur,imi fac pacate!Refuz sa mai conversez cu Norikiii!Am renuntat mai demult si la inteligenta satmareana unu’…

          • Norick

            @matroz : nu te injura nimeni amice. Esti prea sensibil(a). ☺️
            A fost doar o gluma de bun simt. Take it easy… ☺️ ? ?

  13. y Răspunde

    @matroz, problema este că se dau prea multe lucrări pe încredințare directă, a fost era Tehnic Asist, acum este era Tarr. Mai demult era defuncta Silcomprest-Dominium. Dar pe primar îl definește modul cum își alege trupa. Pe Butka Gergő îl știu, e OK, dar de vreme ce l-a pus pe Maskulik unde l-a pus, eu nu știu ce să mai cred. Ideea este că sunt vreo 100000 de sătmăreni care suportă deciziile lor. Cum este și podul Decebal care se reabilitează în stil ”Meșterul Manole”. Și vezi că s-a trezit Apaserv că musai tebuie schimbată conducta de canal pe Goga. Sunt curios ce va fi. Probabil ceva demn de Beny Hill. Vor sparge iar asfaltul proaspăt pus cu chiu cu vai.

    • matroz Răspunde

      @y:nu tot ce se face e aiurea in oras!Pacat ca se face fara o minima documentare tehnica!Din nou nu vedem harta a ceea ce este sub pamant!Ce parere ai despre refacerea trotuarelor si bordurilor?

  14. alex Răspunde

    Povestea poveştilor din O mie şi una de nopţi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.