Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

Ședință la PNL Negrești-Oaș, pe tema excluderii lui Adrian Cozma din partid

Biroul permanent local Negrești Oaș, s-a întrunit în ședința ordinară, în data de 9 iunie pentru a discuta situația consilierului județean Adrian Cozma, respectiv decizia BPJ de excludere a acestuia.

Redăm, integral, comunicatul de presă al PNL Negrești-Oaș.

Decizia va fi supusa la vot în cadrul Comitetului Director Județean, motiv pentru care am considerat de cuviință să luăm o decizie pe care să o prezentăm și sa o susținem în cadrul viitoarei întruniri a partidului.

În cadrul ședinței, cu unanimitate de voturi, s-a decis că BPL Negrești Oaș va vota împotriva deciziei BPJ de excludere a consilierului Adrian Cozma din PNL, pe data de 15 iunie, în cadrul Comitetului Director Județean, care va avea loc la Muzeul Județean.

Mandatat pentru exprimarea acestui vot este președintele organizației locale Negrești Oaș.

Mai mult, BPL Negrești Oaș a redactat și semnat și un memoriu în acest sens, memoriu care va fi prezentat în cadrul Comitetului și va fi trimis și conducerii centrale a partidului.

Membrii organizației Negrești Oaș consideră decizia luată în cadrul BPJ ca fiind nefondată și nestatutară, ba mai mult este o greșeală pentru PNL să excludă din partid un vector important de imagine, respectiv cel mai activ consilier județean.

Ne facem griji ca această decizie luată în BPJ să nu fie altceva decât o răfuială politică internă, o răzbunare a conducerii partidului ca urmare a nesupunerii, a consilierului Adrian Cozma față de partenerii din guvernarea locală.

Apreciem că toate acțiunile publice și intervențiile din Consiliul Județean Satu Mare, al consilierului județean Adrian Cozma, au fost întemeiate și au respectat angajamentele fată de sătmăreni și principiile PNL.

Vom cere și conducerii naționale să intervină urgent în această problemă.

Presedintele BPL PNL Negresti-Oas,

Babiciu Marius

15 comentarii

  1. y Răspunde

    Iară începe.

    • adi codi Răspunde

      Cosma ai ajuns si tu sa fii exclus ,estu de nivelul lui MITICA Offsaid puscariasul,iar daca PNL mai scapa si de POP consilierul local un rebut comunist atunci au votul meu.

  2. dr storm Răspunde

    in afara de orban nimeni nu are voie sa spuna nimic, au nevoie doar de muclesi! nu ca de cosma ar fi ceva de capul lui, doar e lingau ca acte in regula, cei linsi de el sau cam saturat de atat-a lins si au decis sa se desparta de el, il asteapta ponta la el in partid!

  3. satmarean Răspunde

    Scandalul intern din PNL distruge credibilitatea acestui partid. Cozma e cel mai activ liberal satmarean. El trebuie sa ramana in PNL!

  4. Ion Răspunde

    Cozma e cel mai activ consilier satmarean. El trebuie sa-si duca la capat mandatul! Sustin,Cozma! Detest atitudinea de slugi a unora din PNL Satu Mare.

  5. Horea Răspunde

    Nu e niciun delict de opinie ce trebuia sanctionat. Degeaba Ionut Rus isi pierde timpul comentand pe diverse site-uri impotriva colegului sau, Adrian Cozma.

  6. Silaghi Răspunde

    In afara de cativa indivizi din conducerea PNL Satu Mare, majoritatea sunt pro Cozma!

  7. Ion Satmarean Răspunde

    Bravo, PNL-Negresti! Aceasta e o atitudine demna! Va felicit pentru pozitia luata in cazul excluderii lui Adrian Cozma!

  8. Tudor Răspunde

    In loc sa se razboiasca cu PSD, conducerea filialei se razboieste cu cel mai promitator liberal, Adrian Cozma. Rusine conducerii PNL Satu Mare!

  9. dr storm Răspunde

    trebuie neaparat razboi cu altii? sunt aceeasi gunoaie toti, chiar avem nevoie de asemenea oameni?

  10. Puțin cunoscator Răspunde

    Vizualizând poza de mai sus, citind comunicatul si cunoscând istoria partidului ( si a Pdl) pot trage cateva concluzii :
    1. Coza este înconjurat doar de vechii ,, amici Basiși “, toti cu funcții in administrația locală , trădătorul pupincurist Silaghi si naivul Iştoc;
    2. Acest ,,domn” Cozma, a adus muta zânzanie in partid, a urcat pe scara funcțiilor călcând pe cadavre, lingând si apoi scuipând fiecare șef de partid. Nu este si nu va fi om de echipa, asta datorită caracterului îndoielnic ( ca sa ma exprim elegant !);
    3. Care este marea realizare profesională, socială sau politica a acestui mare consilier județean ? Dar concret, nu povesti pentru fraieri ! Ce pierde PNL Satu Mare ?

    • Avram Iancu Răspunde

      Gresit !!Cozma este inconjurat de fosti comunisti cu ”staif” ai municipiului Satu Mare !! Ii cunosc bine pe unii dintre ei ! Fripturisti de doi bani !!!De exemplu, la Bontea mergeam in fecare marti dimineata la Comitetul Municipal al UTC unde era sef,pentru ”transmitere de sarcini”, cand in el de fapt zacea ”capitalistul feroce” de astazi !! :::)))))))))))))) Bravos natiune !!!

  11. dr storm Răspunde

    un nimic in drum, e un om fara caracter, dar cum politica e si va ramane un joc murdar peste tot, il va primi in partidul sau mascariciul de ponta, sa mearga la olteanu chel sa linga putin si va fi primit in partidul lui ponta.

  12. Ion Răspunde

    Niste derbedei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.