Ultima actualizare: ieri, 20:42
Locale

A făcut circ în magazin, iar când a vrut să plătească, de faţă cu poliţiştii, i-au căzut drogurile din buzunar

Un tânăr din Satu Mare s-a dat în stambă pe litoral! A luat o pilulă de ecstasy şi a făcut circ într-un magazin din Vama Veche, în sensul că a consumat alimente şi a deteriorat ambalajul altor produse, refuzând să le plătească. La faţa locului au ajuns poliţiştii, iar când a decis să dea banii pentru a nu o da în altele, i-au căzut drogurile din buzunar.

Ionuţ B. din Satu Mare a decis să-şi recunoască vina, motiv pentru care a încheiat un acord de recunoaştere cu procurorii DIICOT, care a fost înregistrat la Tribunalul Constanţa, pe 19.06.2018. Ulterior, la data de 18.07.2018, acesta a fost condamnat la 4 luni cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de mare risc, pentru consum propriu.

“Admite acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Serviciul Teritorial Constanţa şi inculpatul B. Ionuţ cercetat în stare de libertate, asistat de apărătorul ales, pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de mare risc, pentru consum propriu prev. de art. 4 alin. 2 din Legea nr.143/2000 În temeiul disp. art.4 alin. 2 din Legea nr.143/2000, cu aplic. art.480 al.4 din C.P.P., stabileşte inculpatului pedeapsa de 4 luni închisoare. În baza disp. art. 83 alin.1 şi 3 din C.P. amână aplicarea pedepsei de 4 luni închisoare. În baza disp. art.84 din C.P stabileşte termen de supraveghere de 2 ani”, potrivit minutei judecătoreşti.

Însă, modul în care a fost depistat cu droguri asupra sa este din categoria râsul-plânsul. La data de 27.08.2017 în jurul orei 9.00, potrivit rolii.ro, o echipă de lucrători ai Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai, fiind sesizați prin dispecerat, s-au deplasat la magazinul alimentar S. Market, unde agenţii de pază încercau să-i convingă pe Ionuţ B. și pe amicul lui, C.F., aflați în stare de ebrietate, să achite bunuri pe care le spărseseră sau le consumaseră în magazin. Organele de poliție au reușit să-l convingă pe primul să achite bunurile, iar în momentul în care Ionuţ a scos mâna stângă din buzunarul pantalonilor, din interior i-a căzut un plic transparent autosigilant, în care se aflau două tablete, una în formă de inimă de culoare roșie iar cealaltă circulară de culoare mov, ambele purtând un logo „Love”.

Din raportul Laboratorului Central de Analiză și Profil al Drogurilor din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate rezultă că proba ridicată este constituită din două comprimate care conțin ca substanță activă MDMA. Tânărul a precizat că a cumpărat 3 pastile de ecstasy de la o persoană necunoscută, consumând una dintre ele, din curiozitate, chiar înainte de episodul cu magazinul.

Sursa – Replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.