Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

VIDEO. Mai mult plimbat decât măturat. Așa curăță angajații Florisal

Mai mulți angajați Florisal au fost surprinși chiulind de la serviciu. Mai exact, aceștia au preferat să se plimbe cu mătura în mână în loc să o folosească câtuși de puțin.

Imaginile au fost surprinse în această dimineață, vineri, 27 iulie, pe strada Gara Ferăstrău din municipiul Satu Mare. ,,Acum în Satu Mare. Mă crucesc de ce văd, uite cum face curat Florisalul”, a declarat sătmăreanul care i-a filmat pe angajații chiulangii.

9 comentarii

  1. Ghenașul Răspunde

    Dacă vreți să-i vedeți in acțiune ca niște chiulangii meseriasi veniți noaptea in plin centru sub privirile tuturor stau ăștia la frecat manganul exact in același loc noapte de noapte. La non-stopul de sub ceasul electric se consuma energizante, ca numai aia le mai lipsește ăstora la câtă chiuleala bagă in decursul unei zi de munca, se tranzacționează tot ce se vinde de către cei din zona străzii Horea pentru ca dumnealor ce fura ziua vând noaptea și cui altcineva decât celor de la florisal. Așa frecat de menta cum fac ăștia e greu de egalat. La taifas se sta pe timpul nopții la greu. Se deapănă toate poveștile vrute și nevrute neținând cont ca in zona exista locatari ce sunt deranjați de taifasurile importanților angajați de la florisal.
    Totuși dacă apare vreun șef se trece la treaba iar Știrea apare rapid prin telefon când cineva de la sursa ii atenționează cu mult înainte ca acesta sa apară. La urma urmei cine altcineva sa facă și ceea ce fac dânșii? Nu se găsesc angajați pentru fabrici darmite pentru mângâiatul din mers al străzilor pline de mizerii.

  2. Alex Răspunde

    Cand citesti textul articolului ramai cu un gust amar despre ce relateaza dar cand te uiti atent la filmulet remarci un lucru care-i scapa celui care l-a facut si anume ca nu prea este ce matura. Stau si ma intreb, daca nu este de maturat cel cu matura ce sa faca? Sa puna matura pe umar, sa o ia sub brat, sa o puna intre picioare si sa zboare ca vrajitoarele acolo unde este de maturat?

  3. mda Răspunde

    Oamenii astia care fac articole de genu sunt niste frustrati in viata, Sa stai sa filmezi doi amarati cum dau cu maturoiul cand tu te crezi Iisus Cristos in persoana , perfectiunea atinsa.Asa de perfecti sunteti voi toti restul incat sunteti condusi de un guvern ca si voi de perfecti. Bravo , faina stire.

  4. Escape Răspunde

    Dar de femeia care intra intre masinile parcate sa scoata mizeria si de acolo de ce nu zici nimic?! Numai lucrurile negative puteti observa…

  5. Norick Răspunde

    Măi , copile, care ai filmat această minunată film de acţiune- tu oare dormi liniştit(ă) la noapte ?? În primul rând cumpără-ţi un telefon ca lumea (măcar unu cu 500 Ron ) :-)) dacă vrei să fii trendy. De incopetenţa ta faţă de folosirea zoom-ului digital şi stabilizarea imaginii nici nu mai pomenesc,ca oricum te depăşesc expresiile high-tech . Mai bine plăteai o cafea de 2 lei la biata femeie şi postai cu ea pe feiszbuk – era ştirea mai reuşită… ,-) :-))

  6. y Răspunde

    Problema stimabililor este că noi plătim cu vârf și îndesat aceste ”plimbări de igienizare”. Fiți siguri că pe hârtie au dat și cu clor și cu detartrant, au albit asfaltul că poți mânca de pe jos. Aaa,nu la factura Florisal să vă gândiți ci la taxele și impozitele bine mărite (mulțumim, mulțumim) din care se întreține și se ”gospodărește” Primăria. Trece Pușcaș la cheltuieli cât nu-i este rușine. Și încă puțin peste că doar de unde iese sejurul, yachtul etc. Și mai sunt cheltuieli și cu complexul rezidențial din Cluj. Dar stați liniștiți, nu suntem singuri. Acolo-s și băimărenii cu Drusalul lor (tot Florisal). Numai că ei măcar au un primar coios.

  7. Norick Răspunde

    @y : ok ai dreptate din perspectiva ta , dar dacă vrei calitate dotează-ţi / instruează-ţi / plăteşte-ţi angajatul şi după asta verifică munca în permanenţă. Până ce echipamentul lor de muncă constă dintr-o mătură de tip vrăjitoare ce mai aşteptăm calitate şi eficienţă ? Clientul – adică Primăria – este mulţumită cu serviciul
    oferit de firma asta minunată şi plăteşte fără număr, fără număr pe bandă rulantă … 🙂
    Concluzia mea, că nu femeia este de vină pentru treaba asta – ea doar încearca ” limitele posibilităţii” … :-)))

    • y Răspunde

      @Norick, să-ți citez pe unul dintre foștii băgători de seamă de la Florisal într-o discuție particulară cu mine? Tipul a plecat de mult de acolo. ”Frate, cea mai bună investiție e cea de la spații verzi! Angajezi niște țigani, îi ții cât îi ții dar oricum îi rulezi pentru că nu prea își fac treaba, le dai niște pubele, niște mături din alea bune de pus la hóember și ducă-se. Oricum dacă cineva va comenta că e mizerie pe străzi poți să dai vina pe oamenii care aruncă gunoiul pe jos, mai bate un vânt”. Ei, aici e nașpa că există filmare. Dar fii liniștit că la facturare apare că au făcut lună și bec pe strada Gara Ferăstrău în ziua respectivă, serviciul care trebuie să verifice la Primărie dă din cap, confirmă, iar Primarul semnează dispoziția de plată. Să vină banii la Pușcaș et comp. Eu sunt curios care este strategia de investiții în utilaje de întreținere spații verzi a societății. Nu poți să faci curat într-un oraș de dimensiunea lui Satu Mare și mai ales cu tranzitul ăsta groaznic cu metode din perioada Inqviziției. Eu înțeleg că trebuie investit mult, dar în 15-20 de ani ar trebui să se cunoască ceva, ceva. Și mie să nu-mi scoată ochii cu aspiratoarele alea stradale penibile care lasă praful acolo unde este. Ar trebui băgat mai puțin în buzunar la capitolul profit și dividende și o leacă mai mult de investit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.