Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Accident grav! Două șoferițe s-au ciocnit în zona Aeroportului Satu Mare. Un copil a fost rănit

În seara zilei de 27 iulie, în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Ardud au fost sesizați prin apelul de urgență 112 despre producerea unui eveniment rutier cu victime pe DN 19A, în zona Aeroportului Satu Mare.

Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie, de 56 de ani, din comuna Batarci, conducând un autoturism din direcția Satu Mare spre Ardud, a efectuat un viraj la stânga cu intenția de a intra la Aeroportul Satu Mare, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 26 de ani, din oraș Ardud, care circula din sens opus.

În urma coliziunii a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat, de 32 de ani și a unui minor, de 9 ani, ambii din oraș Ardud, care se aflau în calitate de pasageri în cel de al doilea autovehicul menționat.

Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa – IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.