Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO&VIDEO. Impact violent în Odoreu. Trei persoane rănite grav. Ce spune Poliția

Poliția a făcut lumină în cazul accidentului cu șase răniți ce a avut loc sâmbătă dimineață în comuna Odoreu. Două autoutilitare s-au ciocnit într-o intersecție din localitate. Trei dintre victime au fost rănite grav.

Ce spune Poliția:

La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 8.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza localității Odoreu, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia mai multe persoane au suferit vătămări corporale.

În urma cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit că la intersecția străzilor Griviței cu strada Dacia, din localitatea Odoreu, un conducător auto, de 30 de ani, din localitatea Satu Mare, aflându-se la volanul unei autoutilitare pe fondul neacordării de prioritate, a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară, condusă de un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Turț.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto din prima autoutilitară și a doi pasageri din al doilea autovehicul, fiind vorba despre doi bărbați, de 28 de ani, respectiv 48 de ani, primul din localitatea Gherța Mică, iar cel de al doilea din Republica Moldova.

Conducătorul auto nevătămat a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată ambilor conducători auto li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa – IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.