Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

Accident mortal. Pieton spulberat de o mașină în municipiul Satu Mare

Poliția Satu Mare face precizări cum privire la accidentul mortal ce a avut loc aseară, la intrarea în municipiul Satu Mare. Un pieton a fost spulberat de către o maşină la intrare în oraș, dinspre aeroport.

Ce spune Poliția:

În cursul serii de ieri, duminică, 22 iulie, în jurul orei 23.30, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN 19 A , la ieșirea din municipiul Satu Mare.

Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 28 ani, din oraș Livada, aflându-se la volanul unui autoturism, a accidentat mortal un bărbat, de circa 60 ani, care, în calitate de pieton, se deplasa neregulamentar pe partea carosabila fără a purta elemente de îmbrăcăminte fluorescent-reflectorizantă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest , rezultatul fiind negativ, și totodată i s-au recoltat probe biologice de sânge.

În cauză se efectuează verificări în vederea identificării persoanei decedate în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Traficul rutier a fost blocat aseară, iar pe ambele sensuri s-au format cozi kilometrice de autoturisme.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

3 comentarii

  1. cucu Răspunde

    gresit titlul. un betiv a stricat o masina si un amarat nevinovat a ramas cu traume pe care nici dracu nu i le scoate din cap pe viata.

    • Unu' Răspunde

      Dar tu de unde știi că victima a fost bețiv? E clar că e vina lui, dar poate n-a fost băut! Lasă ancheta să stabilească, nu te antepronunța!

  2. cucu Răspunde

    pai mirosea a bautura cand a fost adunat. crezi ca s-a spalat cu bautura?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.