Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTOGALERIE. Sărbătoare mare în județ. ,,Tășnadul Estival” s-a bucurat de un real succes

În weekend-ul care tocmai a trecut, 21-22 iulie, orașul Tășnad a fost în sărbătoare. Primăria orașului și Consiliul Local au organizat ,,Tășnadul Estival”, un eveniment în ritm de fanfară ce a fost primit cu mare bucurie de publicul prezent.

Primarul Tășnadului, Grieb Csaba, a invitat la acest eveniment oameni de seamă din viața politică locală și centrală. Pe scena amenajată în centrul orașului au urcat, printre alții, senatorul Gabriel Leș, deputatul Romeo Nicoară, consilierul județean Adrian Cozma, precum și viceprimarii municipiului Satu Mare, Adrian Albu și Doina Feher.

După intonarea Imnului de stat al României și după cuvântul de deschidere al evenimentului, senatorul Gabriel Leș și primarul, Grieb Csaba, au subliniat faptul că s-au împlinit 50 de ani de când Tășnadul a primit statutul de oraș.

Programul artistic a fost și el unul extrem de bogat, pe scena din Tășnad urcând artiști precum Alina Eremia, trupa Monday Shadows din Cluj-Napoca, Beatrice, cântărețul de muzică populară Cristian Fodor, respectiv celebra trupă Vama.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.