Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Ce RISCĂ românii care vor veni cu numere personalizate, în România. Poliția: ,,Fiecare caz va fi analizat!”

Fiecare caz de român din Diaspora care alege să vină cu numere personalizate în ţară va fi analizat, urmând a fi luate şi deciziile care se impun, a anunţat, luni, Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Poliţiei Române, citat de Mediafax.

“Fiecare caz în parte va fi analizat la momentul respectiv şi vom lua atunci deciziile care se impun”, a declarat Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Poliţiei Române, fiind întrebat ce se va întâmpla dacă se măreşte numărul românilor care îşi personalizează numerele maşinilor cu mesaje anti-PSD şi revin în ţară.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române a mai precizat că mesajul de pe plăcuţele de înmatriculare nu are nicio legătură cu dosarul penal deschis pe numele şoferului şi faptul că acestuia i-a fost reţinut permisul. “Nu are legatură mesajul de pe numerele de înmatriculare cu dosarul penal deschis”, a completat Georgian Drăgan.

Poliţia Rutieră a mai anunţat că maşina cu plăcuţe M…PSD a fost oprită de patru ori în trafic de Poliţie, începând cu data de 17 iulie, atunci când a intrat în ţară pe la Vama Nădlac, dar abia acum autorităţile au avut toate răspunsurile din partea autorităţilor suedeze.

Brigada Rutieră transmite că a fost întocmit dosar penal pe numele lui Răzvan Ştefănescu, românul care conduce maşina M…E PSD, pe motiv că automobilul nu are drept de circulaţie în ţară cu acele plăcuţe, iar Biroul Interpol Stockholm a anunţat că numerele sunt valabile doar pe teritoriul Suediei.

Reamintim că în această dimineață, luni, 30 iulie, Poliția Rutieră a deschis dosar penal în cazul mașinii M..E PSD. Răzvan Ștefănescu, posesorul mașinii înmatriculate în Suedia cu numărul ”M..E PSD” a declarat că polițiștii rutieri din București i-au ridicat plăcuțele de înmatriculare și i-au reținut permisul de conducere.

22 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Oare dacă avea nr :trăpsd : ce se întîmpla ??????

  2. Alex Răspunde

    Deocamdata masura este numai pentru muiedezi, sa vedem ce vor gasi pentru cei din Belgia cu JOS PSD.

  3. Raul Răspunde

    Mai bine sa-l analizati pe repententul Dragnea si gasca care a furat milioane de euro.

  4. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Cine e obișnuit din familie cu înjurăturile e normal să nu i se pară vulgar acel număr cu PSD.
    Și ne mai mirăm că străinii vorbesc urât de noi!

  5. Gogaie din Espania Răspunde

    Foarte bine o sa venim cu miile acasa cu altfel de numere!!! Jos cu Hotii

  6. Altu Răspunde

    Dc scria:”Iubesc PSD” era desemnat cetățean de onoare,nu? Dc ești împotriva sistemului ești hărțuit. Din păcate ne întoarcem în epoca comunistă unde dc nu erai cu sistemul ți se puneau mereu piedici. Asta doresc votanții PSD

    • Cetățeanul turmentat Răspunde

      Nu e vorba că a scris de PSD, e vorba că a scris o înjurătură, dar unii se fac că nu înțeleg.
      Puțin contează ce cuvinte folosești acasă, dar în spațiul public nu ești acasă.
      În Norvegia instituția Barnevernet a luat copii la o familie (fam. Bodnariu) doar pentru că acei copii cântau ceva cântece religioase, nicidecum înjurături (și abia cu greu au putut reveni copii la familie).

      • Altu Răspunde

        Oamenii la început chiar sute de mii au protestat pașnic împotriva sistemului bolnav care nu i-a ascultat ci i-a luat la mișto cu legile lor. Acum oamenii se radicalizează și se vor manifesta tot mai violent,pt că pașnic nu se obține nimic. Democrația nu s-a obținut pașnic ci prin forță, sistemul comunist tot prin forță s-a impus. Acum la noi se înfruntă 2 idei foarte diferite,una care își are rădăcini în comunism,iar cealaltă are model vestul Europei. Cele două nu pot convietui și unava câștiga. Sper pt viitorul copilului meu că nu cea comunistă. Dc câștigă neocomuniștii ne mai rămâne calea exilului

        • Cetățeanul turmentat Răspunde

          Stimate domn, sunteți idealist.
          Așa am crezut și eu, până la Băsescu, că dreapta românească reprezintă democrația și libertatea, iar stânga comunismul. De fapt, toți sunt neocomuniști. Vă aduc aminte că omul de dreapta Băsescu a făcut-o pe fiica Eba europarlamentară, pe Udrea ministresă, iar pe Mioara Mantale 9tot o tinerică atunci) a făcut-o prefect al capitalei.
          Ce să mai vorbim de Videanu cel ce schimba bordurile la capitală ca pe chiloți și care și-a făcut o casă cât un mausoleu din banii economisiți nu știu de unde, de parcă noi, ceilalți români am sta numai prin cârciumi.
          Aduceți-vă aminte că după revoluție mai era un partid de dreapta, anume PNȚCD, dar care a fost căpușat de profitori, că așa e în România.
          Speranța mea nu e în Europa lui Merkel, că europenii ne-au mai dat odată rușilor (prin domnul Churchill), ci în America lui Trump.

          • Tineriada

            MU1E PSD!!!

          • Altu

            Eu nu zic că PNL sau PDL sau alții sunt mai buni. Eu sper să se ridice o nouă clasă politică care să nu fie în legătură cu veșnicii politicieni migratori. Asta ar fi soluția pt a avea o alternativa,care acum lipsește. Dc nu sperăm atunci ne rămâne soluția Mioriței :resemnarea

          • Cetățeanul turmentat

            @Altu,
            În 1990 trebuia legea lustrației, foștii demnitari comuniști (în frunte cu Iliescu) să fie excluși din funcțiile publice.
            Din păcate, am pierdut ocazia, că și când a fost PNȚCD la putere a fost lucrat chiar de Băsescu și oamenii lui, ba chiar și de oameni din interiorul PNȚCD (de ex. Ioan Avram Mureșan).
            Nu îmi fac sperane de mai bine, că toți promit multe până se văd ajunși în funcții!

            @Tineriada
            Dacă asta ți-e educația, nu îmi pierd timpul cu tine.

          • y

            America lui Trump (covârșitoarea majoritate) nici nu știe să ne pună pe hartă. De fapt nici nu îi interesează. Am mai așteptat noi pe americani degeaba acum vreo 70 de ani.

          • Tineriada

            @Cetățeanul turmentat: MU1E PSD!!!

          • Videanu

            Dacă eu mi-am tras mausoleu, regret că nu am luat pe persoană fizică o insulă, un oraș sau chiar o tzara, că e plină de tzarani!

      • Tineriada Răspunde

        Unde e pasajul din lege prin care se interzice sa inscriptionezi injuraturi in alte limbi decat tara in care a fost inmatriculata masina?

        MU1E PSD!!!

    • Tineriada Răspunde

      PSD ar trebui sa schimbe si denumirea Insulei P U L A din Croatia, fiindca inseamna o injuratura.

      MU1E PSD!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.