Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO. Accident grav pe autostradă în Austria. Opt români răniți!

Accident grav în Austria. Opt românit au fost răniţi astăzi într-un accident rutier petrecut în Austria, în timp ce se întorceau spre casă. Un microbuz și un autoturism, ambele înmatriculate în România, au fost implicate într-un accident grav pe autostrada A4 din Austria, sensul de mers spre Ungaria, în zona Bruck ad Leitha.

Două persoane aflate în microbuz au fost transportate cu elicoptere la spitale din apropiere, iar şase  persoane au fost rănite ușor.

Din primele cercetări reiese că șoferul unui camion înmatriculat în Slovacia a încetinit din cauza traficului aglomerat de pe autostradă, iar o mașină înmatriculată în România nu a apucat să frâneze la timp și a intrat în plin în camionul respectiv. Un alt microbuz cu numere românești a intrat la rândul său în cele două mașini accidentate înaintea lui. Cele două victime rănite grav se aflau în microbuzul românesc. Unul a fost transportat la spitalul din Baden, iar celălalt la Eisenstadt.

Autorităţile austriece au intervenit cu ambulanţe şi elicoptere la locul accidentului. Circulaţia în zonă a fost întreruptă aproximativ două ore, formându-se coloane de maşini de aproximativ zece kilometri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.