Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Concurs de frumusețe inedit! Care sunt cele mai frumoase spații verzi din municipiul Satu Mare?

Grupul de ecologiști voluntari Zöld Szatmár – Sătmarul Verde dă startul unui concurs de frumusețe.

Sătmarul Verde vă prezintă tot ce trebuie să știți despre acest concurs de-a dreptul inedit.

Fiindcă ne dorim un oraș frumos vă invităm să ne trimiteți poze cu spații verzi publice care credeți că au un aspect deosebit și sunt bine întreținute de una sau mai multe persoane fizice. Ți-ai pus întrebarea – oare de ce unii-și îngrijesc terenul public din fața casei, iar alții nu?

Ai fi de acord ca cei care lucrează benevol la înfrumusețarea străzii lor, să fie premiați? Acum e momentul să participi! Organizăm acest concurs de frumusețe pentru spatii verzi (grădină stradală) categoria foto și categoria îngrijitor grădină. Nu sunt subiectul acestui concurs domenii private (curți) sau parcuri amenajate.

Regulament:

1- Oricine poate participa la acest concurs, cu condiția să trimită max. 10 poze despre o grădiniță stradală sau spatiu verde public îngrijită de persoane fizice la adresa de e-mail [email protected] și localizează zona verde dând adresa exactă (strada, numar)

2 – Zona verde trebuie să fie în orașul Satu Mare, în fața unei case sau unui bloc dar nu mai mare de 20 mp.

3 – Pozele trebuie sa reprezinte doar tema concursului – nu pot apărea persoane sau mașini care pot fi recunoscute.

4 – Avem premii pentru toate categoriile de participanti la concurs : fotografi, îngrijitorii spatiilor verzi, cei care dau like/share la pagina de facebook Zöld Szatmár – Sătmarul Verde, si promoveaza acest concurs

5 – Termen: 10 august. 2018

Premii

 Categoria foto:

Premiul 1. Un voucher de 500 lei la magazinul Louis Bike; bilet de intrare pentru 4 persoane (bazin+sauna) la Aquastar; un curs de înot cu 5 ocazii la Aquastar; un abonament pentru două persoane la școala de dans Passion4Salsa.

Premiul 2. Un voucher de 300 lei la magazinul Louis Bike; bilet de intrare pentru 3 persoane (bazin+sauna) la Aquastar; un curs de înot cu 5 ocazii la Aquastar; un curs de autocunoaștere la psihologul Simon Emőke.

Premiul 3. Un voucher de 200 lei la magazinul Louis Bike; bilet de intrare pentru 2 persoane (bazin+sauna) la Aquastar; un curs de înot cu 5 ocazii la Aquastar.

Categoria îngrijitori de grădină:

Premiul 1. Un voucher de 500 lei la magazinele de grădinărit Agro Pataki SRL. Premiul 2. Un voucher de 300 lei la magazinele de grădinărit Agro Pataki SRL. Premiul 3. Un voucher de 200 lei la magazinele de grădinărit Agro Pataki SRL.

Categoria persoane care dau like/share:

Un pachet cosmetic de la Miyo Handmade Natural Soap.

Un ceas de perete din ceramică de la Sályi – Bijuterii Ceramice

O cutie de flori de la Magazinul de flori Éva

Un pachet cu cărți de la librăria Retro Babám.

Un bilet de intrare la Aquastar Aquapark (bazin+sauna)

6 comentarii

  1. WHISKAS Răspunde

    IN CEEA CE NE PRIVESTE SI NE INTRESEAZA IN MOD DEOSEBIT : cine deratizeaza pomi din municipiu ?In zona drum Careiului bl 6 -8 -10 de2 ani ne chinuim sa scapam de niste insecte fluturi, omizi …. care ne distrug gradinile ..tare le place tuia tot cumparam din bani nostri tot felul de solutii dar degeaba anul acesta n-ea distrus complect Domnule primar ,mare rugaminte sa trimiteti un specialit ,!!! sa vada la fata locului dezastru , toate gardurile ,trandafiri,etc multumim seranta ramane ultima ……..!!!!!!

    • escape Răspunde

      Va rog sa depuneti in scris aceasta solicitare la cam. 11 a Primariei. Prin comentarii pe Portal cu siguranta nu o sa rezolvati.

  2. WHISKAS Răspunde

    Daca caseria florisal nu vede acest dezastru ,,ne pare tare rau nu ar trebui sa platim nici un ban in fiecare zi vad dezastrul dar parca ar lucra la f.de mobila indiferenta la maxim bani bani bani.cat mai multi florisal jeg de firma ,,,, taie trei frunze de iarba si cand este mai moale intra cu tractorul si se intoarce in spatiul verde se rupe sufletul cand ii vezi dar nai cu cine bani bani bani rusine …..

  3. WHISKAS Răspunde

    Apropo : daca aveti caini veniti din tot orasul este un loc super frumos ; o singura rugaminte :nu veniti cu lesa ,cu pungi pt excremente,.la liber …….puteti intra si in gradinile oamenilor care se chinuie si investesc ca sa fie cat decat european ….chiar nu este o lege care sa intrzica acest comportament al unor nesimtiti ps si eu am un catel dar …legal lesa.punga si nu intre copii….. ….mai bine nu scria-ti articolul cu cea mai frumoasa gradina ,,,,,,, TREZITIVA .

  4. Cuțu cuțu Răspunde

    În jurul blocurilor C12 – C13 pe Careiului colț cu Neajlov vin tot felul de tipe și tipi cu câini la caca – pișu, pe spații care noi le ocolim să nu distrugem iarba câinii lor în timp ce stăpânul se face că nu vede defechează. Alo primăria ………..
    Putem să le dăm picioare în cur ?

  5. Garuboz Răspunde

    Puteti sigur ca puteti incpeti cu catelu GABOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.