Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Descoperire inedită. Țigări de contrabandă comercializate într-o hală de lactate!

După un control amănunțit efectuat în zona Pieței Mici din municipiul Satu Mare, polițiștii locali, împreună cu polițiștii de frontieră au descoperit o cantitate considerabilă de țigări de contrabandă, comercializată într-o hală de lactate.

,,Poliția Locală Satu Mare și Serviciul Teritorial al Politiei de Frontiera Satu Mare au organizat marți o acțiune comună în Piața Someș și Piața Mică din municipiul Satu Mare, pe linia combaterii comerțului ilegal cu țigări. În urma acțiunii au fost confiscate 1940 fire de țigări de provenineță ucraineană. În Piața Mică, țigările erau comercializate în…hala de lactate!”, au declarat oamenii legii.

3 comentarii

  1. Cetățeanul relaxat Răspunde

    Împreună putem face Satu Mare un oraș mai sigur!Felicitări!

  2. Bravo Răspunde

    Faceti asta saptamanal (pentru ca pana saptamana viitoare vor reveni)!
    Si ca sa fie plin paharul:veti ramane surprinsi de ce veti gasi la perchezitii..
    Mult succes echipelor Politiei Satu Mare!

  3. FRED Răspunde

    Piata Somes ,str. Tarnavei nr 3 bl. 89 locuieste un vanzator si vizavi cu nr 5 ,sunt tigari ,numai ” tigi,tigi ” se aude.si-a luat apartament din contrabanda cu tigari.este o femeie cu un “cur ” mare ,este sefa …ar trebui in fiecare zi control peste control si in piata somes in spate unde este centrul de muzica si barul,placintarie.Acolo cautati .Oricum cred ca am scris degeaba,sunt corupti cam toti cei care sunt in control prin zona sau au pe cineva care ii anunta din timp de control…Asta-i Satmarul-Romania .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.