Ultima actualizare: azi, 11:57

Foto: AGERPRES
Locale

FOTO. Floare Finta, cea mai autentică oșancă, la ceas aniversar

Floare Finta din Negrești Oaș, declarată tezaur uman viu de către Ministerul Culturii, a împlinit 85 de ani. Puternică, înțeleaptă, creativă și pasionată de valori autentice, mătușa Floare Finta, cum o numesc mulți, răspândește oriunde s-ar afla farmecul neasemănat al Oașului și tradițiile nemuritoare ale acestuia.

Până să ajungă la această vârstă, viața nu a fost întotdeauna blândă cu ea, însă Floare Finta a dat întotdeauna dovadă de curaj și perseverență, rămânând înrădăcinată puternic în principiile în care a crezut și, probabil, va crede întotdeauna.

Este apreciată și îndrăgită de oameni din întreaga țară, iar regulile după care se ghidează în relația cu oamenii e simplă.

“Eu nu m-am sfădit cu nimeni în veci. Grăiești frumos, de te întreabă, răspunzi, nu te doare gura. După ce să stai mânios? Mai bine râzi, glumești”, declara pentru AGERPRES, în urmă cu câțiva ani, Floare Finta.

Foto: AGERPRES

Foto: AGERPRES

 

2 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    LA MULȚI ANI MĂTUȘE FLOARE! SUNTEȚI O FEMEIE EXTRAORDINARĂ!!!!

  2. Rodica Răspunde

    Sa traiti multi ani cu sanatate si sa transmiteti mai departe zestrea pe care ati adunat-o in anii acestia frumosi ! Respectele si admiratia noastra , sarutam mainile muncite de-atatea vremuri !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.