Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Dj Bia a încercat remodelarea corporală la Pearl Beauty Center, vezi rezultatele

O vară fără probleme este acum posibilă! Nu trebuie să-ți mai faci griji din cauza celulitei, pentru că acum cu Eximia poți scapă de ea. Cu alte cuvinte, terapia inovatoare cu Eximia HR 77 Platinum este soluția contra aspectului neplăcut de coajă de portocală.

De rezultatele extraordinare ale acestui tratament a fost impresionată și sătmăreaca Bianca Marciuc care este cunoscută ca DJ BIA în cluburile din Dubai. Are peste 135 000 de fani pe Facebook și are o carieră de succes în străinătate. Ea iubește ceea ce face. Această dedicare de neoprit pentru activitatea de DJ, împreună cu rafinamentul tehnic și pasiunea adevărată pentru muzică, a dus-o din Satu Mare în cele mai bune cluburi din străinătate și chiar în Dubai. 

DJ Bia nu s-a lăsat copleșită niciodată de eforturile pe care le face pentru a-și îndeplini visele, ea a fost ambițioasă și a continuat chiar și atunci când totul părea imposibil. Muzica a făcut-o să fie mereu încrezătoare în ea, dar și faptul că de fiecare dată când se afla în fața unei mulțimi de oameni, la spectacolele sale, avea senzația că nivelul său de energie era maxim.

DJ Bia a scăpat de celulită cu ajutorul salonului de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare.

Și-a dorit foarte mult să aibă pielea fină și lipsită de celulită și iată că a reușit. După ani de succes ca DJ, când a fost mereu în vârf, și-a dat seama că viața de DJ are și “reacții adverse”. Stresul, viața pe fugă, programul dat peste cap care a dus și la o alimentație nepotrivită, s-au impus. Celulita este cauzată de toți acești factori.

Viața de DJ este mai obositoare decât ne-am putea gândi, este o viață prin care participi la spectacole în toată lumea, pierzi nopțile și ajungi să mănânci pe fugă. Lipsa de somn își pune amprenta asupra corpului și de aceea pielea are nevoie de îngrijiri profesionale. Oricât de greu ar fi când o faci cu pasiune, nu mai este muncă, este plăcere.

DJ BIA a optat pentru tratamentele de remodelare corporală de la Pearl Beauty Center la recomandarea unei prietene și a obținut rezultate uimitoare:

  • A ajuns să aibă silueta mai fină, ca de model, a scăpat de 10 cm cumulat de pe toate zonele și astfel forma corpului a devenit mai frumoasă.
  • A slăbit câteva kg, greutatea sa corporală s-a redus de la 54,5 kg la 48,5 kg. Silueta sa este acum perfectă, așa cum și-a dorit, talia este mai mică cu câțiva cm.
  • A scăpat de stratul de grăsime care se acumulează și la persoane slabe din cauza unei alimentații nepotrivite.
  • Cu doar 12 ședințe de terapie “All în One” cu aparatul Eximia HR 77 Platinum și  câteva împachetări corporale cu produse profesionale Bruno Vassari a obținut rezultatele de mai sus, dar și performanța de avea pielea fără celulită.

După cum ea însăși a declarat:

Am aflat recent de Pearl Beauty Center. În opinia mea este primul beauty center din Satu Mare care se ridică cu adevărat la standardele internaționale, cu o echipă bine pregătită  și specializată care este mereu cu zâmbetul pe buze, gata să îți facă ziua mai bună!

Apreciez faptul ca Pearl Beauty Center a făcut investiție în calitate și excelență și pune foarte mult accent pe satisfacția  și fericirea clientului. Apreciez și produsele Bruno Vassari, chiar și cele pentru acasă, și-au făcut bine treaba în cazul meu, unde scopul a fost să scap de celulită și să îmbunătățesc aspectul pielii.

Vă invităm să ne vizitați pe pagina de Facebook – https://www.facebook.com/pearlbeauty.ro și pe site- http://pearlbeauty.ro/ pentru a afla mai multe despre tehnologiile și tratamentele de la salon.

Puteți studia și ridica catalogul de servicii și prețuri de la salon pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23. colț cu Strada Avram Iancu, Nr.58.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.