Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Echipa Pearl Beauty Center are un nou specialist la tratamente faciale, peste 13 ani experiență

Începând din această vară la salonul Pearl Beauty Center din Satu Mare a început să lucreze un nou specialist la tratamente faciale. Acesta are o carieră profesională de admirat, este dedicat cu entuziasm profesiei sale, pe care o face cu dăruire și profesionalism, în conformitate cu filozofia echipei noastre. 

Antonela Balog a fost lector în domeniul cosmeticii, a predat 4 ani această disciplină la academie și are experiență de cosmeticiană de cel puțin 13 ani. Antonela Balog este specialist în cosmetică, în tratamentele faciale de înfrumusețare și îngrijire a pielii. Cu siguranță, cele mai bune sfaturi le puteți obține doar de la un om cu experiență, cum este ea și care își face munca cu pasiune.

Potrivit ei, îngrijirea pielii nu este un lux, este o necesitate pentru sănătate. “Sunt pasionată de cosmetică în adevăratul sens al cuvântului, chiar nu mă văd făcând carieră într-un alt domeniu. Nu contează atât de mult ceea ce faci pe cât contează câtă dragoste pui în ceea ce faci. Mi-am dorit o evoluție pe plan profesional, iar Pearl Beauty Center, ce are în dotare cele mai bune aparate și cele mai noi tehnologii disponibile pentru saloanele din România, a reprezentat oportunitatea ideală pentru mine și a venit la momentul potrivit. Împărtășim aceleași principii ale calității și profesionalismului, din acest motiv, sunt convinsă că fiecare client va beneficia de cele mai bune rezultate posibile. Vă aștept cu drag la salon.”

Suntem la dispoziția d-voastră ca salon de înfrumusețare și vă garantăm rezultate pozitive în urma tratamentelor. 

Aici se fac tratamente de lifting facial cu Face Lift PRO și tehnologia HIFU care reprezintă o alternativă la liftingul chirurgical. Rezultatele sunt excelente, este tonifiat țesutul subcutanat al feței și astfel se obține un aspect reîntinerit al tenului. Cu acest tratament se crește elasticitatea pielii, se elimină ridurile, se reduce aspectul de bărbie dublă și se reface forma fină și suplă a ovalului feței. 

Avem terapii antiîmbătrânire care se pot aplica clienților de toate vârstele. Una dintre terapii este Oxygenera cu oxigen hiperbaric, este un tratament nou la noi în țară, prin care se introduce în piele oxigen de cea mai mare puritate medicală 98%. Astfel se face oxigenerarea perfectă a celulelor, regenerarea acestora și restabilirea aspectului tonifiat al pielii. 

De asemenea avem tratamente de microdermabraziune cu particule de diamant – o tehnologie avansată care elimină ridurile și previne îmbătrânirea pielii. 

Pentru persoanele care au semne ale îmbătrânirii timpurii a tenului – riduri, pete pigmentare – dar și alte probleme cutanate, le oferim șansa să scape definitiv de ele, prin tratamentele de mezoterapie facială cu MessoPen și fiole BCN (cu ingrediente active ce rezolvă orice problemă a tenului). 

Toată lumea are probleme cu tenul, mai mici sau mai mari. La noi la salon se fac tratamente faciale cu produse Bruno Vassari care sunt cele mai eficiente din lume în rezolvarea problemelor cutanate. Bruno Vassari a primit premiul de ,,Cel mai bun brand de cosmetice profesionale al anului 2017ˮ.

Vă așteptăm la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare. 

Adresa este: Satu Mare, Strada Avram Iancu, Nr. 58, cu intrare de pe  Strada Andrei Mureșanu, Nr.23. 

Ne puteți urmări postările și pe pagina de Facebook – https://www.facebook.com/pearlbeauty.ro dar și pe site-ul http://pearlbeauty.ro/ unde sunt prezentate toate terapiile și tehnologiile pentru îngrijirea facială și corporală de la salon. 

Dacă aveți întrebări nu ezitați să ne contactați. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.