Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Femeie lovită pe trotuar de un microbuz în marșarier

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe str. Păulești din municipiul Satu Mare. Totul s-a întâmplat în cursul zilei de ieri, luni, 9 iulie.

În urma cercetării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un conducător auto, de 24 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare, a efectuat manevra de mers cu spatele pe un trotuar, iar pe fondul neatenției a acroșat o femeie, de 57 de ani, din Satu Mare. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a femeii.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 Pentru evitarea evenimentelor rutiere nedorite, Poliția Satu Mare recomandă conducătorilor auto să adopte o manieră preventivă de condus, atât pentru siguranţa proprie, cât şi pentru a celorlalţi participanţi la trafic.

Sursa – IPJ Satu Mare

5 comentarii

  1. Marius Răspunde

    Ce a cautat femeia pe trotuar? :)) Facem haz de necaz, dar din pacate nu respectam legea… Dam vina pe politisti ca in sus si in jos, dar daca nu ne-ar trage ei de urechi va dati seama ce ar fi in tara asta? Si asa se intampla o gramada de prostii… Sper sa ii fie invatatura de minte la sofer! Putea fi chiar mama lui in spatele autoutilitarei!

  2. Unu' Răspunde

    Dar ce căuta idiotul de șofer cu mașina pe trotuar?
    Aprovizionarea se poate face ca pe vremea lui Ceaușescu, prin spate! Doar că suntem comozi …
    Gardienii publici freacă menta în loc să-i sancționeze pe dobitocii care staționează pe trotuare!
    Relaxatule, asta n-ar trebui să fie treaba voastră?!?

  3. microbu Răspunde

    De ce e poza din Timisoara la aceasta stire? :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.