Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

Scandal între șase tineri, în municipiul Satu Mare. Polițiștii au găsit asupra lor droguri

Un echipaj al Poliției Locale a fost solicitat să intervină pe b-dul Cloșca din municipiul Satu Mare, pentru a-i potoli pe șase tineri care făceau scandal. Oamenii legii au găsit asupra lor droguri.

Pentru că unul dintre tineri a devenit agitat atunci când oamenii legii au sosit la fața locului, polițiștii locali i-au efectuat un control corporal. Astfel, polițiștii locali au găsit asupra lui Tony L., 18 ani, un plic cu marijuana. Acesta a declarat că a cumpărat marijuana pe Aleea Târnavei, de la o persoană necunoscută.

6 comentarii

  1. Cetățeanul relaxat Răspunde

    Tot Poliția locală…propun înființarea unui birou ,, antidrog” în cadrul Poliției locale că deja avem experiență…

    • Marius Răspunde

      Sa traiti domnu politist local! Aveti experienta? Dar cu altceva nu aveti experienta? Vai steaua voastra ca nu sunteti buni nici de aruncat la gunoi! La sapa v-as pune! Mergeti si va ascundeti serile pe langa tot felul de case si strazi sa nu va vada lumea cum dormiti! Nu luati atitudine deloc! Jur ca v-as desfiinta! Pentru mine sunteti niste boschetari imbracati la fel!

    • avut Răspunde

      Bravo bre, inca bine ca mai raspundeti la sesizari… asa vorbesti ca si cum plicul ala de iarba ar fi fost rezultatul unor anchete de lunga durata…

  2. Cetățeanul relaxat Răspunde

    Marius ai evadat din canal băiatule…mi-e milă de tine…

  3. dr storm Răspunde

    poate e unul dintr-e cei 6 !

  4. una Răspunde

    pe horea de ce nu merg la traficanti etj 2 trece politia locala langa drogati toata noaptea urla si se bat in fata blocului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.