Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Autobuz plin, surprins cum transporta persoane cu ușa deschisă

Un autobuz din Satu Mare a fost surprins cum transporta un număr mare de persoane cu ușa deschisă. Fotografia cu pricina a fost surprinsă în această săptămână pe strada Careiului din municipiul Satu Mare.

Un autobuz plin a fost surprins cum transporta persoane cu ușa deschisă. În tot acest timp, câțiva pasageri stăteau chiar pe scările autobuzului, până la o posibilă tragedie fiind un singur pas. Indiferent care a fost motivul, căldura sau altceva, siguranța pasagerilor a fost pusă în pericol.

Încă nu s-au luat măsuri în acest caz, fotografia fiind publicată pe Facebook de cei de la Drivers SM în urmă cu puțin timp.

Sursa foto: Drivers SM

4 comentarii

  1. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Domnii mei, șoferul de autobuz nu e din poliția locală sau națională, astfel încât să impună ordine.
    E ușor, din fața calculatorului, să spui oamenilor că nu mai e loc și să disciplinezi pe pasagerii recalcitranți, dar e mai greu în viața reală.
    Ca să nu mai zic că în România ești de multe ori pe cont propriu!
    P.S. Odată era într-un autobuz, iar un cetățean dintr-o anumită etnie făcea urla la șofer, dar n-am avut niciunul curaj să ner băgăm, să sunăm la 112, așa că cei de la drivers chiar m-au enervat cu observațiile lor.

    • Cetățeanul turmentat Răspunde

      Erată:
      Domnii mei, șoferul de autobuz nu e din poliția locală sau națională, astfel încât să impună ordine.
      E ușor, din fața calculatorului, să spui oamenilor că nu mai e loc și să disciplinezi pasagerii recalcitranți, dar e mai greu în viața reală.
      Ca să nu mai zic că în România ești de multe ori pe cont propriu!
      P.S. Odată eram într-un autobuz, iar un cetățean dintr-o anumită etnie urla la șofer, dar n-am avut niciunul curaj să ne băgăm, să sunăm la 112, așa că cei de la drivers chiar m-au enervat cu observațiile lor.

      • Unu' Răspunde

        Stimabile, greșești!
        Șoferul este direct responsabil pentru siguranța călătorilor! Dacă pica vre-un călător și se accidenta, dumnealui ajungea la mititica (mai repede decâît penalii pesedei!)!
        Dacă ai călători recalcitranți, chemi organele în drept și nu pornești din stație până la sosirea acestora!
        Problema este elta: autobusul aparține unei firme din oraș care transportă muncitorii la una din fabricile din oraș, iar din economie sau din simplul fapt că autobusul nu este dotat cu așa ceva, n-a pornit instalația de aer condiționat, și dein cauză că era (probabil) foarte cald, șoferul a decis că este OK să meargă cu ușile deschise!
        Să nu uităm că în trecutul apropiat am avut două accidente destul de grave în care au fost implicate asemenea autobuse!

      • peste Răspunde

        unu la mana: Nu ai voie sa transporti calatori mai multi decat capacitatea autobusului.
        doi la mana: bisnitarii astia de “patroni” nu si-ar repara autobusele nici sa crape…nici tu clima, nici tu incalzire iarna, dedicatie speciala catre autistul ala de la autoreflex (imi cer scuze autistilor)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.