Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Peste 3.000 de sătmăreni au semnat împotriva corupţiei

Nu mai puţin de 3.432 de sătmăreni au semnat pentru iniţiativa ,,Fără penali în funcţii publice”. În total s-au strâns peste 260.000 de semnături din totalul de 500.000, câte sunt necesare. Cifrele au fost postate pe pagina de Facebook ,,Umbrela Anticorupţie”. 

Vă prezentăm în continuare anunţul activiştilor celor de la Umbrela Anticorupţie:

,,Această e situația semnăturilor pe județe la zi pentru inițiativa fără ,,Penali în funcțîi publice”!
Până acum s-au strâns 261.415 semnături din 500 000 câte sunt necesare .

FOARTE IMPORTANT:
Și în cazul în care sunt strânse, e nevoie că acestea să provină câte 20.000/pe județ, din minim 21 de județe. Restul pot fi de oriunde! În tabelele de mai jos vedeți subliniate primele 21 de județe unde s-au strâns cele mai multe semnături!
Mai este o luna și 9 zile să strângem diferența.

CE FACEM?

Dragilor, voluntarii aceștia fac eforturi uriașe pentru noi toți, și cred până în măduva oaselor că pot reuși să le strângă. Prioritatea e să strângem diferența de semnături pentru primele 21 de județe.
Hai să îi ajutăm și să ne mobilizăm!
Descărcați listele, strângeti semnături de la prieteni, rude și vecini și aduceți-le la corturile din orașul vostru!

Detalii și instructiuni aici:
https://www.farapenaliinfunctiipublice.ro/
România și noi toți merităm că un astfel de proiect să devină lege!”

16 comentarii

  1. Dac Bulibas Alupigus Răspunde

    ”Spune familiei și prietenilor!”- Ha,ha !!!De ce trebuie sa le spun cand pot să o fac eu in locul lor ???!! Mergeti băi,si căcati-vă pe lista voastră !!Făcături ordinare !! La vot să mergeti,atunci cand trebuie,nu liste de doi lei !!Va băgat prostii in cap tiganul mălin din Cluj,omul bolnavului cu capul sandy din Bucuresti,ăla ce bate bătranii care nu sunt de acord cu măgăriile lui,iar acum credeti că veti răsturna muntii cu o listă de doi lei,pe care o poate copleta orice prost,de ori de cate ori doreste !!

    • Unu' Răspunde

      Bă avorton pesedeu, la voi e la modă furtul, normal că gândești ca atare!
      ‘tuți morțíi maichii mă-ti de beșină penală care ești!

  2. Garuboz Răspunde

    Ma da prost te facu mata !Boratura de de ciumat.

  3. Sensei Gyuri Răspunde

    Cat se da acum pentru o semnatura,trei sau patru lei?

    • Unu' Răspunde

      Se dă 2-3 ani cu suspendare, dar după modificarea legilor, poți scăpa doar cu amenda …

      • Dac Bulibas Alupigus Răspunde

        Serios??!!Doi-trei ani…cu suspendare??!!Cine să bage in seamă,băi creier opărit, o hartie căruia voi iti ziceti ”listă”?Chiar dacă o multiplici de un milion de ori si tot nu are nicio valoare ! Valoarea simbolică a ”listei” o va da utilitatea ei:la wc !!Sunteti penibili atat voi cat si cei care vă coordonează ”activitatea”!!Măcar ei se aleg cu ceva,pentru că ei isi incasează ”cashul”,dar voi vă scălămbăiti pe gratis,de fraieri ce sunteti !Si văd că te pricepi la injurături !!Dacă stia mă-ta ce va iesi din zona ei ”crepusculară”,sigur te abandona inainte de nastere in ”privata” din fundul curtii.

        • obiectiv Răspunde

          Nimeni nu te suspectează de prea multă inteligenţă,de bun simţ nici atâta.Ce te-o fi făcând să răbufneşti cu atâta ură flegmând pe o acţiune civică prevăzută de constituţie?.Ce rău îţi fac oamenii aceştia?Ai fi putut să conversezi civilizat dar n-ai resurse…Un consult medical ţi-ar prinde bine,o spun fără ură.Apropo,ce te opreşte să mergi în grupurile respective să obţii dovezi privind ,,cash”-ul de care vorbeşti?Eşti demn de milă!

          • Dac Bulibas Alupigus

            Prietene,ma kk pe parerea ta,pentru ca atunci cand eu si restul de 57 % dintre romani am fost la vot,astia de va umflati acum in pene cu liste de kkt,incercati sa manipulati si sa aruncati tara in anarhie !! Marsh la munca,iar la urmatoarele alegeri sa va prezentati la vot,poate,poate castiga si gaska voastra de derbedei !!Aia care produc anarhie in Parlament !!

  4. dr storm Răspunde

    fiiecare poate sa spuna ce vrea si cum vrea, hartia (lista) e 0/, asta e adevarul, cei care coordoneaza stau la class ca e mai retras, in rest cei manipulati fac liste stand pe centru si oprind oameni cerandu-le sa semneze acea lista cu aberatii si minciuni, atat stiu liderii pnl sm sa faca, sau sa mai si injure jurnalistii, in rest organizatie 0/!

  5. Johny Bravo Răspunde

    Eu doar atât aș vrea să știu ca din revoluționarii colecționari de autografe câți au fost la vot în 2016.

    • obiectiv Răspunde

      Johny,eu merg de fiecare dată la vot dar aproape niciodată n-au câştigat cei pe care i-am votat.Sunt lămurit şi de unii şi de alţii.Înseamnă oare că ce-i care au câştigat să-şi bată joc de tot ce pot?Eu ştiu că mă aflu de aceeaşi parte cu Şora,Pleşu,Liiceanu,Cărtărescu.De cealaltă parte se află tot felul de inocenţi manipulaţi prin RTV şi A3.Tot acolo se află Alupigus,care,după limbaj are tatuat pe braţ o inimă străpunsă de o săgeată cu textul ,,I love you,Maricica”făcută de colegul de celulă .

      • Johny Bravo Răspunde

        Ei, ce să spun, ai pretenții la vot! Dar așa pățesc și eu. Și nivelul colegilor tăi de baricadă menționați mai sus e cam peste nivelul de înțelegere pentru marea majoritate. Un Florin Salam, un Adi de la Vâlcea, vreo duduie botoxată și siliconată sau Jijibecali. Aia daaa!

      • Dac Bulibas Alupigus Răspunde

        Serios?!!Inima străpunsa?!!Maricica??!!Da’ de unde stii tu ce-si tatuează puscăriasii??!!Cum se mai dau unii de gol…Apropo’!Ai uitat de patapievici printre cei enumerati,excluzandu-l pe Sora(biet senil) !Sunt ”intelectualii” lui ”peste prajit” si ai lui băsescu & ”wanted- udrea”,cei care au fost transportati pe banii statului de la Bucuresti la Neptun cu aeronava prezidentială doar ca să-l pupe-n dos si să-i faca poftele lui băsescu&udrea,cei care au făcut praf această tară !! Bre,”filosof” de doi bani,alege-ti urgent alti ”idoli” că astia-s expirati si compromisi!!Sunt folositi doar de derbedeii din gaska ”hastag”,gen ”sandy&co.” !!Ok,observ că esti ”redus”,asa că nu mai am ce discuta cu tine, iar de aici incolo o să te ignor.

        • comentator Răspunde

          Doar pentru tine, giastfăriu (în engleză iliesciană) recomandat și cu dedicație tov. Iliescu. Sau Visinescu de la Râmnicu Sărat e mai bun?

    • Unu' Răspunde

      @Johny bravo: Am fost la fiecare vot, din anul 1993 și până azi! Am votat cum am vrut eu, nu cum m-au “sfătuit” unii sau alții! Uneori au ieșit cei votați și de mine, dar alteori nu, cum e și cazul de față!
      Acum, dacă eu acum 2 ani am votat într-un fel și nu a ieșit ceea ce am votat eu, eu trebuie să tac din gură și să închid ochii la toate prostiile care se întâmplă în jurul meu?!? Să-mi cresc copii într-o țară condusă de un infractor dublu condamnat? Sau să le permit oricăror infractori să mă conducă?!?
      Este DREPTUL MEU și obligația mea morală de a lua atitudine de câte ori consider că ceva nu e bine!
      Nimeni nu-mi poate îngrădi acest drept, chiar dacă unii și-ar dori cu ardoare acest lucru!
      Și, mai ales, n-am să PERMIT vre-odată NIMĂNUI să-mi îngrădească vre-un drept!

      • Johny Bravo Răspunde

        Cam așa gândesc și eu, dar din păcate este foarte mare incultura politică iar Parlamentul nostru este plin de parveniți și asta indiferent de care partid sau grup e vorba. De fapt foarte puțini sunt cei care au ceva legătură cu politica. Schimbă partidele cum schimbăm noi șosetele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.