Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Cele mai tari fotografii cu mesajele de la Electric Castle, realizate de un sătmărean

Cunoscutul fotograf sătmărean Remus Țiplea a făcut turul festivalului Electric Castle cu scopul de a „vâna” mesaje și ipostaze ale oamenilor care se fotografiau la mesageria EC. Planul i-a ieșit fără doar și poate. La prima sa participare la Electric Castle, Remus a ,,adunat” un ,,colaj” cu cele mai tari fotografii cu mesajele oamenilor ce au petrecut la Bonțida în perioada 18-22 iulie.

,,Perioada mea de „vânat” mesaje și ipostaze ale oamenilor care se fotografiau la mesageria EC mi-a arătat, mai des decât mi-aș fi imaginat, că e extrem de dificil să le faci poze prietenilor”, scrie Remus Țiplea în articolul său de pe Vice.com.

Fotograful sătmărean continuă prin a spune cum mai toți festivalierii pun mare preț pe reușita unei poze, unele persoane transformându-se brusc în artiști când vine vorba de fotografie. ,,Constant apăreau tot felul de fete mofturoase cu prieteni după ele, ei având aparate sofisticate agățate de gât. Ele veau o mulțime de indicații de dat despre poze. Mi s-a părut cel mai certăreț lucru de acolo, iar sesiunile astea, în unele cazuri, se întindeau și pe jumătate de ore cu pozat și verificat pozele”.

În altă ordine de idei, când se referă strict la atmosfera festivalului de la Electric Castle, Remus Țiplea își schimbă tonul și ne spune că, per total, ceea ce se întâmplă în mijlocul verii la Bonțida este cu adevărat impresionant. ,,Spre deosebire de mare parte din public, eu am fost la festival cu familia. Și cum pentru mine a fost prima dată, știam că la festivalul ăsta plouă și că asta ar fi parte din spiritul lui. Ei bine, mi-am dorit să plouă, să văd acea nebunie, dar după câteva reprize de ploaie, după ce tot verdele ăla imaculat cu care organizatorii ne-au așteptat s-a transformat în noroi, mi-a părut rău că mi-am dorit să plouă”.

În pofida vremii, a surprins în fotografiile sale oameni și mesaje. ,,Cu tot cu ploaie însă, eu am simțit lumea de aici liberă, relaxată, fericită”, conchide fotograful sătmărean.

Sursa – Vice.com

 

3 comentarii

  1. Rodica Răspunde

    Personajele astea ( mai ales cele doua cu berea) o sa ne plateasca pensia , peste cativa ani !Asta e viitorul ; destrabalare , betii , droguri !

    • Tineriada Răspunde

      Prefer sa mi le plateasca ei decat unul care n-a lucrat toata viata, dar merge la marele miting PSD organizat de Dragnea la buCUResti.

      • Rodica Răspunde

        Atunci poti astepta , mult si bine ! In alta ordine de idei , ce legatura are mitingul psd-ist(care nu ma intereseaza ) cu ceea ce-am postat ! La mitingul tractoristului de Teleorman majoritatea au fost pensionari ( 70%) , de la care , cu siguranta n-ai sa vezi pensia ! Ce-am scris si ce-ai inteles ! Demn de … tineriada !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.