Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO&VIDEO. Accident cu 6 răniţi la Odoreu. Autoutilitară aproape să intre într-un dormitor!

Accident cu 6 răniţi la Odoreu! Două autoutilitare s-au ciocnit într-o intersecție din comuna Odoreu, în urmă cu puțin timp. Cel mai probabil, una dintre mașini nu a oprit la semnul cedează, ajungându-se astfel la impactul puternic.

Totul s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 8.00, când, cel mai probabil, una dintre mașini nu a oprit la indicatorul cedează trecerea. Cele două autoutilitare s-au ciocnit, ambele fiind proiectate în gardul unei case. Una dintre autoutilitare a dărâmat gardul din față al locuinței pe care l-a proiectat chiar într-un dormitor.

Din primele cercetări reiese că autoutilitare de transport pâine, în care erau două persoane, circula pe drumul cu prioritate şi a fost lovită de cealaltă autoutilitară în care se aflau patru persoane.

În urma accidentului, toate persoanele aflate din cele două mașini au fost rănite, una fiind în stare gravă, transportată la Spitalul Județean de Urgențe. În duba de transport pâine se aflau două persoane, iar în autoutilitară 4. Toate cele 6 persoane au fost rănite.

La fața locului s-au deplasat echipaje medicale de prim-ajutor și echipaje ale poliției.

Vom reveni cu detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.