Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

FOTO. Contrabandiști prinși la Negrești. Au introdus în țară mii de pachete cu țigări

În cursul zilei de ieri, miercuri, 11 iulie, a nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Negrești Oaș s-a desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 20.40, un echipaj al poliției de frontieră a observat mai multe persoane care au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România, transportând colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea bărbaților, moment în care aceștia au abandonat coletele și s-au retras pe teritoriul ucrainean. Imediat au fost informate autoritățile ucrainene în vederea identificării tuturor persoanelor implicate.

În urma cercetării zonei, polițiștii de frontieră au descoperit 36 de colete care conțineau cantitatea de 18.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 210.000 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării iar în continuare se fac verificări în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Sursa – Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.