Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

FOTO. Dezgustător! Pâine cu insecte la un supermarket din Satu Mare

Pâine cu insecte! O sătmăreancă a găsit insecte în pâinea proaspăt cumpărată de la un supermarket din municipiul Satu Mare. Mai exact, potrivit femeii, pâinea a fost procurată de la un supermarket din Micro 17.

Cititoarea a trimis către redacția PortalSM un mesaj cu fotografiile pe care le-a realizat, menționând că a observat insectele în timp ce mânca. Aşadar, deschideţi bine ochii în timp ce mâncaţi!

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

 

3 comentarii

  1. Rodica Răspunde

    De data asta ma vad nevoita sa …. iau apararea supermarketului (care o fi el) , dar nu acesta se face raspunzator pentru conditiile in care se prepara painea la diversi furnizori de produse de panificatie ! Am mai spus-o ,cei de la OPC , DSV, ANSVSA , ar trebui sa aiba puncte mobile peste tot unde se produc semipreparate( mai ales din carne ) , produse de panificatie , sau chiar in localurile de alimentatie publica ! Prea s-au obisnuit acesti bugetari sa stea prin birouri si sa se deplaseze in control doar cand primesc tematica de .. sus ! Sau cand au de colectat amenzi pentru buget! Siguranta noastra alimentara chiar nu mai conteaza pentru nimeni

    • y Răspunde

      @Rodica, de când societăți gen Unicarm pot funcționa legal din punct de vedere sanitar pe bază de declarație pe proprie răspundere iar societățile de acest profil bagă fiecare în mezeluri ce vrea (dar e valabil în tot ce înseamnă industrie alimentară, e plin de conservanți, nitriți și arome și coloranți artificiali) nu sunt standarde naționale minime obligatorii, ce mai vrei? Nu-i deranja din somnul lor de bugetar pe cei menționați mai sus! Că acuși dau un comunicat de presă și îți explică fiecare că totul este perfect. Puțin îi pasă de aceste aspecte ”minore” semnalate! Dar oricum nu supermarketul e principalul vinovat ci brutăria aia.

  2. mipudeco Răspunde

    AM O CURIOZITATE MARE CAT …UN BAN DE UN BAN. CE FACEM CU ACESTE INSTRUMENTE DE PLATA? AI DE PLATIT 6, 71 LEI PENTRU UN PRODUS. TI SE CER 6,80 LEI. LA UNICARM MICRO 15. AI DE PLATIT 2, 94. TI SE CER 3 LEI! LA PROFI IN MICRO 15. ASTA IN CONDITIILE IN CARE AI MULTI BANUTI GALBENI DE UN BAN IN PORTOFEL.
    CE NE FACEM CU ASA HOTI DIN MAGAZINE, DE LA CASA??? DE CE S-AU MAI PUS IN CIRCULATIE BANUTII ACEIA GALBENI?????? DE CE REFUZA MAGAZINELE PLATA CU ACESTI BANUTI (IN AFARA DE KAUFLAND). NU MAI SUNT VALABILE BANUTII?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.