Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTO. Fetiţa de 2 ani pierdută pe câmp a fost găsită azi dimineaţă

Fetița de doi ani din Giurtelecu Hododului, pierdută sâmbătă de către părinţii ei, după ce probabil a căzut din căruţă, a fost găsită azi dimineaţă de către tatăl ei.

Bărbatul a sunat la 112 şi a anunţat faptul că şi-a găsit copilul, astfel că forţele de ordine care trebuiau să înceapă căutările începând cu ora 8.00 au fost întoarse din drum.

Tatăl a susținut că fetița nu are nevoie de îngrijiri medicale, dar a fost trimis un echipaj medical pentru a evalua starea fetiței.

Fetiţa a fost căutată de zeci de pompieri, jandarmi, poliţişti şi localnici.

 

6 comentarii

  1. abc Răspunde

    Ce agitație măi pentru un pui de țigan! Probabil tac-su a zis să coboare din căruță ca să încape mai mult fier vechi! Bine că n-a pățit nimic. Va fi eroina șatrei azi.

    ”Potrivit informațiilor obținute de ***** (alt ziar online), o familie din Giurtelecu Hododului, comuna Hodod, care transporta materiale feroase în localitatea Cehal, nu și-a mai găsit în vehicul copilul, de doi ani”.

  2. byma Răspunde

    E un copil nevinovat, indiferent de etnie! Rușinos că unii oameni sunt atât de rasiști!

    • abc Răspunde

      Da, @byma toți așa facem, umblăm cu puradeii după noi pe la sate, nici noi nu știm de fapt câți avem și cu cine avem. Iar căruța e plină de fier vechi. Săraca fată, aici însă ai dreptate! Inclusiv cei de la Stea și-au dat seama că singura șansă a copiilor este școala și extragerea lor din mediul în care cresc.

    • Carmen Răspunde

      Nimeni nu este rasist dar OMUL are culoarea alba!!!

  3. adevarul Răspunde

    laba de om, nu merita sa aiba copiii indiferent de culoare….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.