Ultima actualizare: azi, 21:58
Locale

FOTO. Mașina Google Street View a ajuns la Satu Mare

Mașina Google Street View a ajuns la Satu Mare. Motivul pentru care autoturismul de la Google a sosit la Satu Mare este actualizarea secțiunii Street View din cadrul maps. Focusul este atât în Satu Mare, cât și în alte județe, pe fotografierea şoselelor şi a drumurilor care leagă localităţile.

Timp de două luni, mașinile vor parcurge mai multe zone din țară, pentru a actualiza secțiunea Street View din cadrul Maps: Bihor, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Satu Mare, Maramureş, Sălaj (regiunea de Nord Vest), Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş, Sibiu (Centru), Iaşi, Bacău, Botoşani, Neamţ, Suceava, Vaslui (Nord Est), Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Tulcea, Vrancea (Sud Est), Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova, Teleorman (Sud – Muntenia), Bucharest, Ilfov (Bucureşti – Ilfov), Mehedinţi, Dolj, Gorj, Olt, Vâlcea (Sud-Vest Oltenia), Arad, Caraş-Severin, Hunedoara, Timiş (Vest).

Serviciul Google Street View a fost introdus în România în 2010. Doi ani mai târziu, mașinile de la Google au reușit să capteze imagini de pe 40.000 de km de drumuri. 39 de orașe importante din țară au fost transpuse în mediul virtual aproape în totalitate, precum și sute de obiective turistice.

2 comentarii

  1. ion Răspunde

    Au venit sa vada centura si podul 3 si 4 :)) dupa minciunile unora trebuiau sa fie gata..

    • y Răspunde

      Nu stau până pe 31 iulie să vadă cum nu se termină podul Decebal? Nembai, vreo 5 ani de acum până vine Google din nou la noi tot o să vedem podul. Și muncitorii cum nu lucrează. De fapt muncitorii nici nu apar în poză, stau la umbră la terasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Poliția Satu Mare și inspectorii RAR, noi controale în trafic

Activitățile desfășurate de către polițiști, în colaborare cu specialiștii RAR s-au desfășurat, ieri, 10 iulie a.c., pe raza localității Lazuri....

Închide