Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Mașina Google vine la Satu Mare. Cum arată!

Mașinile echipate cu aparatură profesionistă de la Google se vor afla în România timp de 2 luni de zile. Unul dintre aceste autoturisme va ajunge în următoarea perioadă și în municipiul Satu Mare.

Unul dintre autoturismele de la Google a fost fotografiat miercuri, 4 iulie, pe bulevardul Magheru din Oradea, semn că nu va trece mult până când va poposi și în Satu Mare.

Timp de două luni, mașinile vor parcurge mai multe zone din țară, pentru a actualiza secțiunea Street View din cadrul Maps: Bihor, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Satu Mare, Maramureş, Sălaj (regiunea de Nord Vest), Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş, Sibiu (Centru), Iaşi, Bacău, Botoşani, Neamţ, Suceava, Vaslui (Nord Est), Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Tulcea, Vrancea (Sud Est), Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova, Teleorman (Sud – Muntenia), Bucharest, Ilfov (Bucureşti – Ilfov), Mehedinţi, Dolj, Gorj, Olt, Vâlcea (Sud-Vest Oltenia), Arad, Caraş-Severin, Hunedoara, Timiş (Vest).

Serviciul Google Street View a fost introdus în România în 2010. Doi ani mai târziu, mașinile de la Google au reușit să capteze imagini de pe 40.000 de km de drumuri. 39 de orașe importante din țară au fost transpuse în mediul virtual aproape în totalitate, precum și sute de obiective turistice.

Sursa – Bihon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.