Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Pasarela pietonală peste Someș va fi construită din fonduri europene

Finanțarea pentru noul pod pietonal peste râul Someș a fost asigurată! Primarul Kereskenyi Gabor a declarat că noua pasarelă va fi construită din fonduri europene.

Podul pietonal este inclus în proiectul de modernizare a Centrului Nou, iar conducerea orașului dorește ca noua construcție să fie un adevărat simbol pentru municipiul Satu Mare.

În cadrul proiectului care vizează modernizarea Centrului Nou al municipiului Satu Mare se propune reconfigurarea Pieței 25 Octombrie, integrarea în peisajul arhitectural a unei piste de biciclete, refacerea fântânii arteziene și amenajarea unui spațiu public generos pentru organizarea de evenimente și întruniri publice.

Astfel, se vor reface gradenele, Pasajul Corneliu Coposu, trotuarele și iluminatul public, astfel încât prin toate intervențiile propuse se va obține îmbunătățirea amenajărilor peisagistice și se va crea un mediu propice pentru activități de petrecere a timpului liber.

7 comentarii

  1. pur si simplu .... Răspunde

    Bravo , domnule primar ! Doar primarii adevarati reusesc sa acceseze fonduri europene ( de exemplu primarii Ilie Bolojan , Mircea Hava , Emil Boc , Alin Nica , primarul comunei Dudestii Noi , Timis ( care a ajuns primar la 23 de ani ! , deci poporul nu e prost deloc ,stie/simte omul de calitate ! ) si care s-au bazat CU INDARJIRE SI INTELIGENTA doar pe fonduri europene ! …

    Nu am mai amintit partidele din care fac parte pt ca nu are nici o importanta !

    PRIMARUL ADEVARAT este in slujba TUTUROR cetatenilor din localitatea sa !

    UDMR nu va mai intra in Parlamentul Romaniei in 2020 . Dar primarii adevarati vor continua sa obtina voturi de la toti locuitorii cetatii daca si-au pus mintea si sufletul , cu toata onestitatea , in slujba tuturor cetatenilor !…Va doresc succes , din toata inima , de-adevaratelea !….

  2. HBC Răspunde

    BRAVO GABORE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Garuboz Răspunde

    Mai traje o dusca!

  4. unu Răspunde

    si al trei lea pod cand face oare???

  5. ciprian Răspunde

    Dregem, facem, dar cand?…pe hartie avem de toate, dar in teren?

  6. Gogaie din Espania Răspunde

    Boss de Boss

  7. y Răspunde

    Aseară înainte de culcare am citit din poveștile nemuritoare ale primarului. Podul 3, 4, 5, pasarelă pietonală către mall că doar nu o să ocolească tot boborul bugetar din palatul administrativ cu portofelele pline pe cele două poduri (încă) existente, centura de ocolire. Toate știi recente și tot reloaded în zilele astea. Gata, toate bifate! Mamă ce pui de somn am tras! Dar vai, constat de dimineață că au fost doar vise. Nem bai, azi visăm vaporașe pe Someș! Sau tunel rutier pe sub râu? Încă nu știu. Problema a fost doar când m-am trezit și m-am uitat pe geam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.