Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

FOTO. Prins cu ţigări de peste 120.000 de lei. Polițiștii i-au confiscat mașina

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit și confiscat 11.500 pachete țigări, de proveniență ucraineană, în valoare de 134.500 lei.

Ieri, 28 iulie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări.

Astfel, în jurul orei 21.00, polițiștii de frontieră au oprit pentru control un microbuz marca Renault Trafic, înmatriculat în România, condus de către Liviu P., în vârstă de 40 ani, domiciliat pe raza județului Maramureș.

La controlul efectuat asupra microbuzului, poliţiştii de frontieră au descoperit mai multe colete ce conțineau țigări, fapt pentru care bărbatul a fost condus la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii celor 21 de colete descoperite, a rezultat cantitatea de 10.500 de pachete, de proveniență ucraineană, în valoare de 122.850 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, autovehiculul marca Renault, în valoare de 36.800 lei, a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, iar șoferul microbuzului este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, urmând să fie continuate cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.