Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTO. Viral pe internet. Episcop surprins dând high five la Satu Mare

O imagine surprinsă la Satu Mare a devenit virală pe internet. PS Virgil Bercea, episcopul unit al Orăzii a fost surprins în timp ce răspundea salutului unei tinere, la Satu Mare.

Fotografia a fost surprinsă la Satu Mare, în cadrul Întâlnirii Naționale a Tineretului Catolic și, la puțin timp după ce a fost postată Facebook, a devenit virală pe internet.

5 comentarii

  1. Raul Răspunde

    Viral pe internet… episcopul spagar… Nu are nici un pic de rusine… incredibil… high five si chestii… trebuia sa se ascunda in sahara…
    http://evz.ro/afacere-de-coruptie-popeasca-anchetarea-episcopului-de-oradea-s-a-lasat-cu-spovedanii-la-dna.html?v=347635&page=2

  2. Vajk Răspunde

    Sunt catolic si eu, si am facut greseala sa trec azi prin Gradina Romei cu familia ce am vazut acolo mi-a lasat un gust foarte amar, daca Isus era acolo era foarte suparat, bietii copii un sendvich cateva mere o apa la cateva zeci de metri un cort imbelsugat cu bunatati pt preoti si acoliti bineinteles de la firma de casa No Pardon ,na bine atat ajunge nu mai vorbesc de restul opulentei sunt consternat.

    • cris Răspunde

      Sper că ați primit mai mult decât un sandviș pentru acest comentariu. Toți participanții – tineri și copii- au primit de mâncare și apă. Dacă într-adevăr ați fost acolo, și nu cumva aveți normă să inventați, și ați văzut copii cu sandvișuri, nu înseamnă că nu au primit și altceva de mâncare. Sau nu ați trecut doar pe-acolo, ci ați monitorizat întreaga activitate?

      • Vajk Răspunde

        Tu chiar nu intelegi nimic din ce am comentat eu ,probabil ai fost in staful de organizare eu nu am zis cu nici un cuvant ca au fost infometati sau au avut lipsuri eu am zis doar ca a fost o mare discrepanta intre cum au fost tratati copii si clerul bisericesc

  3. anonim Răspunde

    Mai oameni buni!!!!

    Ce a facut rau acel episcop pt ca a raspuns salutului acelei fete? Este un salut diavolesc ? Aveti voi aceasta convingere? Tocmai este de apreciat ca nu este o persoana sobra, exista regula ca episcopul nu are voie sa bata palma?

    Toata lumea si-a terminat grija lui si s-a apucat de grija altcuiva.

    Incercati sa fiti oameni mai buni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.