Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Razie pe Ostrovului! 26 de persoane duse la Poliţia Locală

Razie pe Ostrovului în această dimineaţă. Începând cu ora 6.00, a avut loc o nouă acțiune de amploare a Poliției Locale Satu Mare pe str. Ostrovului. Au fost verificate 140 de persoane, din care 26 au fost ridicate și aduse la sediul Poliției Locale Satu Mare.

Pentru că nu aveau contracte de închiriere, locuind aici fără forme legale, cele 26 de persoane au fost amendate de polițiștii locali și vor fi evacuate din imobilul de pe str. Ostrovului.

11 comentarii

  1. Cetățeanul relaxat Răspunde

    Orașul are poliție locală…doar orbii la propriu și la figurat nu o văd…cu un efectiv foarte redus și cu cheltuieli minime încearcă și de cele mai multe ori reușește să-și facă datoria.Este evident că dacă ar avea suportul celorlalte forțe de ordine și nu în ultimul rând sprijinul populației,starea de siguranță a cetățenilor orașului s-ar îmbunătăți simțitor.Dar e mult mai ușor din păcate să fii acid din fața tastaturii decât să ai simț civic să intervii sau sa iei atitudine când cineva încalcă legea; de multe ori am avut ocazia sa constat că nici măcar să stea de martor n-a vrut sa stea persoana care a fost de față la o contravenție…dar ne dorim cu toții desigur un oraș curat și sigur!

  2. Unu' Răspunde

    Relaxatule, bine că ești tu, unicul lingău, lăudătorul veșnic al “poliției locale” că altfel … praful s-ar alege de voi!
    Până una-alta, n-ar strica să vă puneți cu burdihanul din dotare pe carte să mai învățați ce este o lege, cum se aplică, care legi TREBUI să le APLICAȚI și mai ales, să le respectați, și apoi să începeți să vă faceți treaba pentru care luați bănuți (mult prea) frumoși!
    Mai mare jena să nu cunoști legile pe care ar trebui să le aplicați, incompetenți ce sunteți!
    Hai sictir!

  3. Cetățeanul relaxat Răspunde

    Milițian frustrat la orice oră îți dau clasă la legea 61/1991 și la practicile polițienești… atât poți; să insulți la nesfârșit…un laș și un nemernic fără seamăn!

  4. Mae Răspunde

    Nici nu știu cum săi chem!!!! la muncă cu ei ….doamne da nu se trezește nimeni in țara asta sa o pună la punct un pic !!!!!

  5. Unu' Răspunde

    Legea 61 e singura pe care o cunoști?!? Jalnic, patetic și penibil mai ești!
    Ș-apoi vreți respect …
    Mai bine tăceai, poate mai aveai o șansă …

  6. Nino-nino Răspunde

    Relaxatule, concluzia mea este ca tu, efectiv ti-o cauti dar azi chiar nu am chef sa mai repet la nesfarsit, alaturi de ceilalti, comentatori, cati bani faceti voi, astai imitatorii de carton ai politiei nationale, deja e prea jenant!

  7. Abcde Răspunde

    Vai de voi !!!Sunteti cu totii frustrați!Mai bine să vă vedeți de oalele voastre fiecare .Sunteți penibili!!!!!!!

    • Soros Răspunde

      Serios ,nu ai spor de hrană!

    • Soros Răspunde

      Da lenea se plătește! !!

    • Unu' Răspunde

      Bă celălalt relaxat, noi ne vedem de treabă, drept urmare tu încasezi un salar frumușel + toate sporurile (ne)cuvenite!
      Este vremea să vă vedeți ȘI VOI de treabă! Dacă v-ați vedea de treabă nimeni nu ar avea treabă cu voi, chiar v-am sprijinii!
      Hai la muncă cu voi! Ura!

  8. Rodica Răspunde

    Problema nu e ca au fost verificate si ridicate unele dintre aceste persoane , dar ce se intampla cu cei evacuati ?
    Unde vor fi …… cazati ? In rest, bine ca stau la geam cu telefoanele si au conditii insalubre in acele camine ! Afara-i vopsit gardu ….. !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.