Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

ALERTĂ. Cod galben de ploi torențiale, furtuni și vijelii în județul Satu Mare

Începând de marţi, 24 iulie şi până miercuri, 25 iulie, la ora 21.00, nu mai puțin de 36 de judeţe, între care și Satu Mare, se află sub cod galben de instabilitate atmosferică accentuată şi cantităţi importante de apă.

Meteorologii precizează că, în intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse local torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie și izolat căderi de grindină.

Prin acumulare sau în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de peste 25 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp.

Un comentariu

  1. Alex Răspunde

    Mi se pare ca vremea aceasta se joaca cu meteorologii si le pune coarne tot mai des in ultima vreme. Mai nou ca sa stii cum va fi timpul este suficient sa negi ceea ce au prezis meteorologii. Pe termen lung situatia este si mai dezastruoasa astfel incat prezicerile lor mai mult incurca decat ajuta. Cel putin la acest capitol ‘El marinero’ a avut dreptate si scoala romaneasca de Meteorologie a scos numai tampiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.